ECCO Sale online – profiteer van de opruiming

Overal op internet is de opruiming van schoenen losgebarsten. Ook de ECCO Sale is gestart: er zijn mooie kortingen waarvan geprofiteerd kan worden.

Een ECCO is niet zomaar een schoen. Het merk staat voor hoge kwaliteit, comfort en perfecte pasvorm. Bijzonder aan de sympathieke fabrikant is ook dat het nog altijd een familiebedrijf is. En dat zie je er toch een beetje in terug: het merk is minder gestyled, meer no-nonsense.  Op de redactie houden we daar wel van.

Waar is de ECCO SALE?

Op internet valt het ons altijd op dat het aanbod van ECCO niet al te groot is. Er zijn maar weinig webwinkels die de ECCO collectie voeren. En die verminderde concurrentie zou ook kunnen leiden tot een kleiner ECCO Sale aanbod. Dat zou kunnen, maar…. gelukkig zijn er 2 meer dan aantrekkelijke webwinkels waar je terecht kunt!

Webwinkel Sale versus Brand Sale

Wil je op internet profiteren van de ECCO Sale dan kun je in de eerste plaats terecht bij ECCO zelf. De fabrikant heeft in 2011 z’n webwinkel flink vernieuwd en er nu een serieuze webshop van gemaakt. Dat was nodig ook, want ze hebben concurrentie van OMODA. Deze Nederlandse online schoenenverkoper heeft een prima website en biedt uitmuntende voorwaarden. Niet voor niets won OMODA al 2 x de Thuiswinkel-awards. Kies zelf je favoriet. Maar profiteer vooral van de ECCO Sale.

Sale bij OMODA

Thuiswinkel waarborg: Ja

Verzendkosten: geen

Ruilen: Binnen 30 dagen

Retourkosten: Geen

 

ECCO saleSale bij ECCO

Thuiswinkel waarborg: Nee

Verzendkosten: geen

Ruilen: Binnen 28 dagen

Retourkosten: 2,95 euro