Esprit online bestellen: onderzoek naar beste webwinkels

Het is geen probleem om schoenen en laarzen van Esprit online te bestellen. Verschillende webwinkels bieden de collectie aan. Bij wie kun je het beste terecht? Wij vergeleken voor jou het online Esprit aanbod van Esprit.nl, Zalando en Wehkamp.

In de vergelijking staan dus de website van de fabrikant, een echte schoenenspecialist én een warenhuis. Zoals je kunt verwachten in zo’n vergelijking hebben we grote verschillen tussen de aanbieders aangetroffen.

Per aanbieder plaatsen we onze bevindingen op een rij. De datum van onze check-up is 22 januari 12 augustus.Esprit online bestellen

 

Esprit online: het aanbod van schoenen en laarzen

 

Esprit kopen bij Esprit.nl

verzendkosten: 0,95 euro

ruilen: binnen 7 dagen

retourkosten: geen

thuiswinkel waarborg: nee

 

Esprit bestellen bij Zalando

verzendkosten: geen

ruilen: binnen 100 dagen

retourkosten: geen

thuiswinkel waarborg: ja

 

De Esprit collectie van Wehkamp

  • verzendkosten: vanaf 4,95 euro
  • ruilen: binnen 14 dagen
  • retourkosten: geen
  • thuiswinkel waarborg: ja

 

Conclusies onderzoek Esprit online bestellen

Vooraf verwacht je dat een fabrikant als Esprit zelf minder gespecialiseerd is in online verkoop, en dat je daar wellicht in de leveringsvoorwaarden mee te maken krijgt. Dat is ook gebleken in de onderzoeksuitkomsten. Zeker als je vergelijkt met Zalando. Deze koning van de leveringsvoorwaarden biedt je als klant heel veel zekerheid: Thuiswinkel waarborg, 100 dagen ruilen en geen verzend- of retourkosten… Uniek in Nederland. Wehkamp doet het op bijna alle terreinen gewoon goed, maar wij knappen echt af op de verzendkosten. Kom op Wehkamp, leer van je concurrenten!