Esprit collectie voor de herfst

Het leukste seizoen is weer aangebroken: de herfst! Niet alleen zijn er veranderingen te zien aan de kleuren van de bomen, maar ook is je kledingkast weer aan de beurt. De herfst is meestal dé tijd van het jaar om je garderobe weer eens flink door te spitten. Heb je wel genoeg kleding in je kast voor de komende winter? En heb je wel kleding dat leuk genoeg is voor de herfst? Esprit geeft je de inspiratie die je nodig hebt!

De nieuwe esprit collectie

Er is genoeg inspiratie te vinden voor je herfstgarderobe bij Esprit. Deze modeketen is en blijft een van de succesvolste ondernemingen wat betreft mode- en lifestyle. De esprit collectie wordt altijd up to date gehouden, zo ook nu met de herfst, want er komen altijd nieuwe producten bij en ook de aanbiedingen vliegen je om je oren. Je vind er mode voor dames, heren én kinderen. En niet alleen vind je er prachtige schoenen (die ook vooral veel herfstkleuren bevatten), ook tassen, bloesjes, jassen, hoeden, ondergoed en sieraden zijn volop in het assortiment te vinden. Esprit is ook niet voor niets het favoriete merk van vele mensen!

Esprit collectie

Inspiratie voor de herfst

Op de afbeelding hierboven vind je een voorbeeld van een outfit die je kunt scoren: dit zijn de favoriete items van de reactie! Wat vind jij bijvoorbeeld van de ontzettend leuke, donker bruine enkellaarsjes! Wij vinden deze kleur perfect voor de herfst. De collectie van Esprit zit helemaal vol met deze prachtige herfstkleuren. Wat je nog meer vindt in de nieuwe esprit collectie? De herfst staat bij deze modeketen in het teken van vrouwelijke elegance. Vooral de kleuren bordeaux, groen, mosterdgeel en daarnaast warme en donkere kleuren vind je terug in de esprit collectie.

Ook zitten er iedere herfst wel een paar leuke hoedjes in het assortiment. Wij vonden het zwarte hoedje, die je boven in de afbeelding ziet, het leukste. Niks voor jou? Er zijn nog tientallen andere hoedjes én mutsen te vinden in het assortiment. Genoeg keuze dus!

Het is het dus zeker waard om eens een kijkje te nemen naar de nieuwe esprit collectie. Deze is o.a. verkrijgbaar bij Zalando en Spartoo.