Esprit schoenen, laarzen, kleding en meer

Esprit is een internationaal lifestyle merk dat tot de grootste ter wereld kan worden gerekend. Wat een contrast met de start van het bedrijf in 1968: toen kozen oprichters Susie en Doug Tompkins ervoor om hun waar aan de man te brengen vanuit de kofferbak van een auto…

Nu is Esprit groot. En internationaal. Het bedrijf heeft zijn zetel niet meer in Amerika, maar kent haar basis in Hong Kong en Duitsland. Liefst 12 productsoorten worden op de markt gebracht. Op de redactie kijken we vooral naar Esprit schoenen en Esprit laarzen. Maar er wordt ook kleding, cosmetica, meubels etc. gemaakt.

Esprit – meer dan een etiketesprit schoenen

Niet alles wat Esprit maakt komt uit een Esprit-fabriek. Bedrijven die in staat zijn de gewenste Esprit-kwaliteit en –inhoud te bieden, kunnen het merk in licentie nemen. Noem het een kwaliteitslabel. Klanten weten dan waar het product voor staat: een jeugdige uitstraling met elegante luxe tegen een betaalbare prijs. Voor een modieus en stijlvol leven, aldus Esprit zelf.

Esprit schoenen en laarzen kopen

Wereldwijd verkopen veel winkels en warenhuizen Esprit-artikelen. Ook heeft Esprit zo zijn eigen winkel op ieder werelddeel: er zijn ruim 640 onafhankelijk beheerde winkels en meer dan 12.000 groothandelbedrijven die oa Esprit schoenen bij jou in de buurt brengen…

Online krijg je ook eenvoudig toegang tot alles wat Esprit te bieden heeft. Bijvoorbeeld in hun eigen webwinkel. Dus als je op je gemak de Esprit collectie wilt bekijken, start online!