Esprit toont sociaal bewustzijn

Modemerk Esprit laat zich graag van een positieve kant zien. Het initiatief om SOS Kinderdorpen te ondersteunen past hier zeker in.

In het plaatsje Alibaug in India heeft SOS Kinderdorpen dankzij de financiën van Esprit een dorp kunnen openen. Een mooie daad, waarbij de Esprit-directie zelf aanwezig was.

Feestelijke start

De opening kreeg niet alleen aandacht in India. Esprit rustte over de hele wereld verschillende eigen winkels vol kleding en schoenen Esprituit met een super drum. Bezoekers aan de winkels konden hierop een klap geven. Het doel was drie miljoen drumslagen te registreren. Dat lukte goed: reden voor Esprit om een extra bijdrage van 500.000 euro over te maken aan het kinderdorp.

Bekende ambassadeurs

Het SOS Kinderdorp in Alibaug mag niet alleen rekenen op de steun van Esprit. De uit Hollywood bekende Maggie Gyllenhaal en Peter Sarsgaard treden op als ambassadeurs voor de organisatie. Vanzelfsprekend waren zij ook aanwezig bij de opening van het Esprit Kinderdorp.

Meer over Esprit:

Weten waar je kleding en schoenen van Esprit online het beste kunt bestellen? Lees de uitkomsten van ons eigen onderzoek. Vergelijken van webwinkels loont!