Grootste Esprit shop ter wereld geopend

De grootste Esprit Shop ter wereld is geopend. Niet eens zo ver van Nederland: in Frankfurt (Duitsland). Is groter ook beter? Nou, in ieder geval wel completer.

De deuren van de nieuwe trots van Lifestyle-merk Esprit gingen open op donderdag 16 september. De winkeloppervlakte mag er zijn: 3.600 vierkante meter om lekker in te shoppen.

Esprit shop met 4 etagesesprit shop

De winkel is niet geheel nieuw. Esprit was al gevestigd op hetzelfde adres. Maar na een grondige verbouwing is het aantal winkeletages van 2 naar 4 uitgebouwd. Alles wat Esprit te bieden heeft is nu te vinden. En voor verveelde kinderen is er een speciale KidsSpace.

Spektakel voor het oog

Esprit heeft aardig uitgepakt in Frankfurt. Zo is de gevel behangen met glazen lenzen, het pand wordt volledige in ledlicht gedoopt en er is een multimediatoren. Alles om van winkelen een echte belevenis te maken.

Grootste Esprit shop bij jou thuis

Mocht je nu geen tijd hebben naar Frankfurt af te reizen, dan kun je voor een compleet Esprit assortiment ook in de webwinkel van Esprit zelf terecht. Kijk bijvoorbeeld naar het Esprit aanbod van Zalando.