Schoenen van Esprit kopen – Webwinkels vergeleken

Waar kun je het beste schoenen en laarzen van Esprit kopen op internet? Deze vraag wordt vandaag beantwoord in de serie webwinkels vergeleken. Het is een bijzondere test dit keer, omdat drie soorten webwinkels zijn beoordeeld. Lees hoe het zit.

Esprit is een populair merk. En dus zijn de artikelen is veel winkels te vinden. Je vindt Esprit schoenen in warenhuizen en speciaalzaken. Maar ook een eigen winkels van de grote fashion producent. Iedere winkelvorm heeft zo zijn eigen sterke punten. In ons onderzoek hebben we de webwinkels van warenhuis Wehkamp, speciaalzaak Zalando en van fabrikant Esprit zelf vergeleken. En je raadt het al: er zitten behoorlijke verschillen tussen deze partijen.esprit3

Esprit kopen: de vergelijking

Bekijk de uitkomsten in de onderstaande powerpoint. Of lees direct de conclusies.


De conclusies op een rij
Wie scoort het beste? De speciaalzaak, het warenhuis of de verkopende fabrikant? Laten we voorop stellen dat alle 3 de partijen een dikke voldoende scoren. Maar bij Wehkamp zijn de verzendkosten wel een fors minpunt. Esprit.nl scoort goed dankzij het grote assortiment, maar qua flexibiliteit rondom het ruilen/retourneren van artikelen is Zalando de winnaar.