Fred de la Bretoniere komt met schoen met ingebouwd plateau

Fred de la Bretoniere is een veelzijdige ontwerper. Naast zijn collectie schoenen die ieder seizoen vernieuwd worden met nieuwe ontwerpen, komt hij ieder seizoen ook met een nieuwe tassen, riemen en een portemonnee collectie. Dit seizoen komt Fred de la Bretoniere met iets nieuws, namelijk de plateauzool.

Ingebouwd plateau

Fred de la BretoniereFred de la Bretoniere, bekend van onder andere de gelijknamige Fred de la Bretoniere-collectie, Shabbies en Fretons komt met iets nieuws, de plateauzool. De plateauzool, die in de hippietijd en 1970 erg populair waren, zijn weer terug van weggeweest. Hoewel meerdere schoenmerken de plateauzool, of een parodie hierop, verwerken in hun collectie is het voor ons bijzonder dat ook Fred de la Bretoniere dit jaar hier gebruik van maakt. De plateaus heeft Fred de la Bretoniere in de schoen ingebouwd. Het effect van deze constructie is dat ze elegant maar tegelijkertijd stevig en stoer zijn. Toch ogen de plateauzolen niet zo lomp meer als vroeger doordat het subtiel weggewerkt wordt. Eigenlijk zoals we altijd van Fred de la Bretoniere gewend zijn.

In de nieuwe collectie van Fred de la Bretoniere vind je aandacht voor afwerking gecombineerd met een indeling op duidelijke groepen en de focus op draagbaarheid terug. Zoals we eigenlijk altijd van Fred gewend zijn, zijn de schoenen elegant en van een goede kwaliteit.

Nieuwe collectie Shabbies en Fretons

Naast de nieuwe collectie met plateauzolen van de Fred de la Bretoniere-collectie, komt de la Bretoniere ook met een nieuwe najaarscollectie voor Shabbies en Fretons. In de najaarscollectie van Shabbies vind je geen plateauzolen terug, maar wel haklaarzen en pumps met verschillende hak hoogtes. Of je nou gaat voor een platte schoen, een 4 cm of een nog hogere hak, Shabbies heeft het allemaal in haar nieuwe collectie zitten, natuurlijk met het oude vertrouwde concept ‘casual maar stoer’.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe Fred de la Bretoniere, Shabbies of Fretons collectie? Neem dan een kijkje in het online assortiment.