Fred de la Bretoniere ondersteunt kindertehuis

Je betrokken voelen en die betrokkenheid ook durven om te zetten in verantwoordelijkheid. Onmiskenbaar verbonden met het ondernemerschap, dat is verantwoord ondernemen, dat is Fred de la Bretoniere ten voeten uit.

En wat maakt Fred dan zo bijzonder zal je je wellicht afvragen. Zijn dat zijn tassen of schoenen die hij sinds jaar en dag ontwerpt en maakt? Zijn dat de 3 merken die hij gebruikt om zijn producten in de markt te zetten? Of is er iets meer wat mogelijkerwijs nog interessanter is.

 

Fred de la Bretoniere ondersteunt kindertehuis

Interessant is het zeker! Want Fred de la Bretoniere geeft op een geheel eigen wijze vorm aan het begrip “verantwoord ondernemen”. Sinds het voorjaar van 2008 steunt Fred het Elviras Children Home in Kathmandu, Nepal. Daar worden kinderen, die om wat voor reden dan ook, niet meer thuis kunnen wonen. De kinderen krijgen daar kleding, voeding en onderwijs in een veilige kindvriendelijke omgeving die er op gericht is om de kinderen voor langere tijd een veilig “thuis” te bieden.

Door de oprichting van Stichting Ech, wordt vanuit Nederland getracht fondsen te verwerven en donateurs te vinden die het belang van een goede opvang onderschrijven. De contacten in Nepal worden door een lokale onderneming onderhouden die ook de dagelijkse gang van zaken rond het kindertehuis op zich neemt. Het gaat bij deze vorm van hulpverlening dan ook niet specifiek voor de kinderen in het tehuis, maar ook voor alle andere kinderen in Nepal.kindertehuis

Fred de la Bretoniere ondersteunt deze werkwijze van harte. Doordat bij de aankoop van een product van het merk Shabbies Amsterdam, er een deel van de omzet ten goede komt aan dit kindertehuis, kunt u direct meewerken aan een betere verzorging van de kinderen in Nepal. Fred de la Bretoniere heeft zoveel vertrouwen in deze organisatie dat hij zijn naam heeft verbonden aan dit unieke project.

Wil je meer weten over Freda de la Bretoniere en dit uieke project, kijk dan op de speciale Fred de la Bretoniere webpagina.

 

Wil jij ook voor de winter nog een paar Fred de la Bretoniere schoenen scoren? Kijk dan snel in de online collectie.