Fretons – de sneakerlijn van Fred de la Bretoniere

Sneakers. Ze zijn er in allerlei soorten, maten, kleuren en modellen. Ze zitten comfortabel, zijn tijdloos en zijn bovendien al jaren lang niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Niet gek dat veel schoenmerken een sneakerlijn in de collectie hebben opgenomen. Ook Fred de la Bretoniere, het merk bekend van Shabbies Amsterdam, heeft dit gedaan. De sneakerlijn van dit merk heet Fretons. Maar, wat zijn Fretons en wat maakt ze zo speciaal?

Fred de la Bretoniere heeft op dit moment drie verschillende collecties, voor ieder zijn eigen doelgroep, gebruiksmoment en prijsklasse. De drie collecties zijn:
* Fred de la Bretoniere collectie
* Shabbies Amsterdam
* Fretons

Wil jij ook een paar mooie Fretons scoren? In de volgende (web)winkels zijn deze mooie schoenen van de ontwerp Fred de la Bretoniere te koop:

Webwinkel Verzending Retourneren Retourrecht
assem Assem Gratis Gratis 14 dagen
omoda Omoda Gratis boven €50 Gratis 30 dagen

* Gratis wanneer de bestelling wordt opgehaald bij een Shoepoint

 

 

Fretons

Fretons de sneakerlijn van Fred de la BretoniereFretons is de stoere tegenhanger van Shabbies Amsterdam. Met sportieve schoenen, tassen van ruig canvas en vintage details. Net als andere merken probeert Fretons zich te onderscheiden van de rest. En dit lijkt aardig te lukken. Maar, wat maakt deze collectie nou zo speciaal?

Fred de la Bretoniere zegt zelf over Fretons: ”FRETONS is all about enjoying the good life!” Dit stralen de schoenen ook echt uit. Comfortabele sneakers met soms een rauw randje of een speels detail. Dat onderscheid de Fretons met andere sneakermerken.

Ondanks de verschillende doelgroepen van de verschillende collecties die Fred de la Bretoniere heeft, weten ze elkaar goed aan te vullen. De sympathieke uitstraling die de drie collecties hebben, geeft een goede verbinding.

 

Verkooppunten

De sneaker collectie van Fred de la Bretoniere zijn in verschillende schoenenwinkels verspreid door het hele land te koop. Maar, Fred de la Bretoniere heeft in maart vorig jaar een speciale Fretons store geopend in Amsterdam. Het adres van deze winkel is: Jacob Obrechtstraat 14 1071 KL te Amsterdam.

Heb je nou geen tijd om naar de Fretons store te gaan? Online zijn de Fretons maar ook de andere collecties van Fred de la Bretoniere te koop. Bekijk de online collectie.