Sale Fred de la Bretoniere van start

De sale op internet en in de winkels is begonnen. Ook Fred de la Bretoniere is gestart met de sale. Een paar mooie schoenen of laarzen kopen tegen een aanzienlijk lager bedrag dan waar ze voorheen voor te koop waren. Wie krijgt daar nou geen goed gevoel van? Ook het merk Fred de la Bretoniere speelt hier handig op in.

Fred de la Bretoniere is een gerenommeerd en bekend merk in de Nederlandse maar ook buitenlandse schoenenbranche. Het merk is uniek met zijn producten in tak van sport, waar helaas tegelijkertijd wel een prijskaartje aanhangt. Sale bij Fred de la Bretoniere zou dus de uitkomst zijn om een paar Fretons of Shabbies te bemachtigen met hoge kortingen.

 

Sale Fred de la Bretoniere : vind de beste webshop

Fred de la Bretoniere heeft helaas geen eigen webshop meer, toch zijn er een aantal webshops waar je online van de sale bij Fred de la Bretoniere kan profiteren.  Wij hebben de webwinkels voor je gekozen met het grootste assortiment. Kies zelf en profiteer van veel voordeel.

Webwinkel Verzending Retourneren Retourrecht
assem Assem Gratis Gratis 14 dagen
omoda Omoda Gratis boven €50 Gratis 30 dagen
wehkamp Wehkamp € 5.95 Gratis 14 dagen

Monsterverkoop

Sale Fred de la BretoniereEen andere manier om van de sale bij Fred de la Bretoniere te profiteren is de Monsterverkoop. De monsterverkoop van Fred de la Bretoniere duurt gemiddeld 4 dagen. Tijdens deze dagen worden prijzige schoenen met een hogere korting, meer dan 50% kortingen, aangeboden. Meestal schoenen die nooit in de winkels worden aangeboden (samples in maat 37) maar ook andere maten en overige voorraad wordt in het magazijn in Waalwijk tegen een gereduceerde prijs verkocht.
Het adres van de monsterverkoop is als volgt: Prof. Asserweg 20-a 5144NC Waalwijk

 

Op uitnodiging

De monsterverkoop wordt twee keer per jaar gehouden. Eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Fred de la Bretoniere liefhebbers willen natuurlijk naar een dergelijke monsterverkoop, dit kan helaas alleen op uitnodiging. Als je eenmaal bij een monsterverkoop bent geweest en je hebt je ingeschreven voor de nieuwsbrief, krijg je automatisch de uitnodiging in je mailbox.

Profiteer van de sale bij Fred de la Bretoniere. En wie weet loop jij binnenkort op een pracht exemplaar met fikse korting.