MVO en Fred de la Bretoniere

Veel bedrijven hebben tegenwoordig een bedrijfsvoering gericht op Maatschappelijk Verantwoord ondernemen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en Fred de la Bretoniere is een succesvolle combinatie. Deze ontwerper heeft het maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer hoog in het vaandel staan.

MVO en Fred de la Bretoniere

MVO en Fred de la BretoniereFred de la Bretoniere is een winkelketen die schoenen, tassen en accessoires aanbiedt. De producten in het assortiment zijn bedoeld voor de trendy vrouw en man. Deze exclusieve artikelen worden verkocht in 11 eigen winkels in Nederland en één in België, verder zijn er wel meerdere winkels in Nederland dealer van het schoenmerk.

 

De speerpunten van Fred de la Bretoniere zijn maatschappelijk verantwoordelijk producten aan bieden. De onderneming wil naast een prachtig artikel ook een product leveren waarbij mens en milieu centraal staan. Het bedrijf zorgt er voor dat er onder de strengste eisen geproduceerd wordt. Zo wordt er zowel aandacht geschonken aan de sociale duurzaamheid als aan de werkelijke productie zelf. Evenzeer de leveranciers als Fred de la Bretoniere waarborgen en delen deze verantwoordelijkheid om zo een veilig en kwalitatief mogelijk product aan te bieden.

 

Een tweede belangrijke aspect is dat de producten geproduceerd worden binnen Europa. Dit betekent dat deze bedrijven gebonden zijn aan de EU regels en wetgeving voor mens en milieu. Fred de la Bretoniere heeft in ieder land controleurs die actief zijn in het steekproefsgewijs controleren van deze regels. Naast deze regels beschikt Fred de la Bretoniere nog over een ”code of conduct”.Dit is een extra pakketje met extra eisen voor de leverancier die zij moeten lezen, begrijpen, opvolgen en ondertekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan strikte regels omtrent de arbeidsomstandigheden.

Fred de la Bretoniere doet er alles aan om een mooi en maatschappelijk verantwoord producten te verzorgen.

 

Ben je ook benieuwd naar de collectie van Fred de la Bretoniere? Wij hebben de beste webshops voor je uitgekozen.

Webwinkel Verzending Retourneren Retourrecht
assem Assem Gratis Gratis 14 dagen
omoda Omoda Gratis boven €50 Gratis 30 dagen
wehkamp Wehkamp € 5.95 Gratis 14 dagen