GEOX en sponsoring : Red Bull Racing

Geox, de schoen die ademt! Zo luidt de slogan van het bekende schoenenmerk. Geox sponsort al sinds 2011 het Oostenrijkse Red Bull Racing: een groot raceteam dat in veel verschillende disciplines van de racesport vertegenwoordigd is. Red Bull Racing is onder andere actief in de legendarische Formule 1, maar ook in de motorsport. Het heeft zelfs een racend jongerenteam. Dit gegeven betekent dat jong en oud werkzaam is bij deze racende onderneming. Een van de grote voordelen als je trendy, sportieve en goede schoenen wilt verkopen aan een zeer breed publiek.

 

GEOX en sponsoring : Red Bull Racing

Geox is een sportief schoenenmerk dat zweetvoeten probeert tegen te gaan. Dit doen zij Geox en sponsoring : Red Bull Racingdankzij
de ademende technologie waar ze gebruik van maken. En hoewel je met racen stil zit in de auto, is het lichaam toch de hele tijd aan het werk en verliest de racer veel vocht doordat hij transpireert. Dit maakt de samenwerking van Geox en Red Bull Racing tot een logische combinatie.

Daarnaast zijn de monteurs in de pitsstraat constant in de weer. Hierbij zijn comfortabele schoenen geen overbodige luxe. Naast het feit dat Geox op de officiële kleding en motorvoertuigen van Red Bull Racing staat, heeft het schoenenmerk ook schoenen aan de coureurs en de rest van de staf geleverd.

 

Win-win situatie

Een sponsorcontract is goed voor alle partijen. Geox krijgt er een betere naamsbekendheid door, maar het geeft het merk ook een positief imago. Doordat Geox zich als sponsor koppelt aan een onderneming als Red Bull Racing probeert men het voor jongeren aantrekkelijk te maken om Geox schoenen te kopen en te dragen. Voor Red Bull Racing levert het vooral geld op om de onderneming draaiende te houden, te investeren in het materiaal en om nieuwe coureurs op te leiden.

 

Benieuwd naar welke Geox-schoen er het beste bij jou past? Op dit moment is de sale in volle gang. Kijk wat dit voor jou kan betekenen.