GEOX Sale – Every day Uitverkoop

In de webwinkels van Nederland is er doorlopend opruiming. Ga dus op koopjesjacht, bijvoorbeeld in de GEOX Sale. Uitverkoop met een hoofdletter U.

GEOX blijft een populair schoenenmerk. Wie vandaag naar de uitgebreide collectie Italiaanse design schoenen kijkt, kan zich moeilijk voorstellen hoe de opmars van GEOX ooit begon. Het verhaal is simpel: oprichter Mario Polegato had last van warme voeten en kerfde met z’n zakmes gaatjes in de zool van zijn schoen. De eerste stap naar de schoen die ademt (GEOX’ internationale pay off) was gezet.

GEOX levert schoenen voor het hele gezin: dames, heren en kinderen. Liefhebbers kunnen ook voor tassen bij GEOX terecht. Doordat de collectie groot is en deze door veel partijen wordt aangeboden, ontstaat met regelmaat een restpartijtje. Die belanden vanzelfspreken in de GEOX Sale. En daar kun jij van profiteren.

GEOX Sale – waar?

We hebben een lijstje van drie webwinkels gemaakt die traditioneel een grote voorraad GEOX hebben. Deze partijen hebben nog een voordeel: ze hanteren zeer klantvriendelijke leveringsvoorwaarden. Bij deze clubs betaal je geen verzendkosten, is retourneren gratis Geox Saleen de bedenktijd bij een bestelling ruim. Grootste voordeel: ze hebben eigenlijk doorlopend GEOX schoenen in de aanbieding; van oude maar ook recente collecties.

De juiste schoenmaat

Nadeel in de uitverkoop is dat niet iedere schoenmaat meer verkrijgbaar is. Maar even rondkijken bij onderstaande drie winkels kan je wel leiden naar een interessant paar goedkope GEOX. Kijk en oordeel zelf…

Bekijk de online GEOX Sale op…

 

Webwinkel Verzending Retourneren Retourrecht
zalando Zalando Gratis Gratis 100 dagen
omoda Omoda Gratis boven €50 Gratis 30 dagen
spartoo Spartoo Gratis Gratis 30 dagen

 

 

Mocht de GEOX uitverkoop nu niet brengen wat je had gehoopt, dan kun je bij de genoemde partijen ook terecht voor de nieuwe modellen in de GEOX collectie. Succes bij je schoenenjacht!