#STARTBREATHING met de nieuwe Geox Nebula collectie

geox nebula

Geox stond jarenlang bekend als een schoenenmerk dat niet echt hip was. De televisie reclames werden als irritant gezien en de collecties die ze uitbrachten waren wel vernieuwend, maar totaal niet fashionable. Toch is Geox blijven vernieuwen en tot op de dag van vandaag zijn ze daar nog steeds mee bezig. En nu zijn ze met de lijn Geox Nebula gestart: een gloednieuwe schoenencollectie voor iedereen die van comfort (en felle kleuren!) houdt.

De Geox Nebula collectie

‘Geox, de schoen die ademt’ heb je vast talloze keren voorbij horen komen een aantal jaar geleden. Nog steeds zet Geox zich hiervoor in: schoenen met zogenaamde ‘breathing systems’ waardoor je voeten niet vast komen te zitten in verstikkende schoenen (en waardoor je dus die zweet voeten krijg iedere keer). De nieuwe Geox Nebula collectie springt daar weer op in. Elke schoen uit deze Geox schoenen collectie bevat een 3D breathing system, een 3D performance unit (voor extra flexibiliteit, stabiliteit en grip) en comfort engineering voor extra comfort.

Maar hoe zien de schoenen eruit? Ze doen ons een beetje denken aan gewone, simpele sneakers. Toch zitten er een paar onwijs leuke, gekleurde schoenen tussen. Voor vrouwen is er zelfs een speciale bloemen editie, met super veel vrolijke kleuren. Ook kun je kiezen uit exemplaren met een gele, paarse of rode zool. En wat dacht je van een paar schoenen met polkadots? De collectie is dus zéér kleurrijk: we like it!

“This is for those who don’t simply go, but walk through life.
To move more, feel more, see more. Breathe more.
Don’t stop walking. #STARTBREATHING.”

De speciale Geox-zoolgeox nebula

Als je denkt dat de Geox schoenen zoals elke andere sneakers zijn, heb je het mis. Onder de zool van elke schoen – daar waar de schoen het asfalt raakt – zitten speciale openingen. Deze openingen zorgen ervoor dat je voeten kunnen ademen. Ook helpt het overtollig vocht te laten ontsnappen en dit zorgt voor een optimale ventilatie. Ten slotte zit er nog een beschermde laag overheen die de voet van de buitenwereld afschermt en waardoor de schoen waterdicht blijft.

Shop de collectie online

Benieuwd naar de collectie geworden? Je hebt keuze uit ongeveer 50 verschillende paar schoenen. En als je van fel gekleurde sneakers houdt, ben je helemaal aan het goede adres. Je kunt de schoenen scoren bij o.a. Spartoo, Omoda en Zalando. Wil je liever schoenen kopen die afgeprijsd zijn? Dan kun je terecht bij de Geox sale.