Michael Kors een veelzijdig merk

Michael Kors een naam die niet meer weg te denken is uit de internationale modebranche. Ook in ons land is Michael Kors heel populair en heeft in de loop der jaren, naast verschillende dealerwinkels zoals de Bijenkorf, 3 eigen winkels geopend. Een klasse merk met meer producten dan alleen maar schoenen.

Veelzijdigheid van Michael Kors

Met de producten die Michael Kors ontwerpt, kom je altijd stijlvol voor de dag. Door zijn veelzijdigheid aan mooie producten op gebied van schoenen, kleding, zonnebrillen, parfum en tassen kun je je van top tot teen in Michael Kors hullen. Met bekendheden als Michelle Obama en Oprah Winfrey heeft het merk tevens grote namen als ambassadeur. Wat de populariteit alleen maar doet stijgen. Het is dan ook niet gek dat het merk zowel bij internationale, nationale maar ook de locale bekendheden heel populair is. Ondanks het prijskaartje dat aan de producten van Michael Kors hangt.

Ben jij benieuwd naar de schoenencollectie van Michael Kors? Wij hebben de webshops met de beste voorwaarden voor je uitgezocht.

Webwinkel Verzending Retourneren Retourrecht
zalando Zalando Gratis Gratis 100 dagen
omoda Omoda Gratis boven €50 Gratis 30 dagen

Tassen

Michael KorsZoals gezegd is Michael Kors veelzijdig en ontwerpt hij naast schoenen, kleding, zonnebrillen en parfum ook tassen. Al eeuwen lang is de tas het huisje van (voornamelijk) vrouwen. Hierin worden alle privé zaken en andere attributen gedurende de hele dag vervoert. De tas als onmisbare accessoire is niet alleen iets van de laatste tijd, maar is eigenlijk al een eeuwenoud fenomeen. Zo is de tas bijvoorbeeld al zichtbaar op schilderen, prenten en tapijten van jaren geleden.
Terug naar Michael Kors.
De tassen van Michael Kors zijn chic, trendy maar toch classy. Een stijl dat in ieder ontwerp van Michael Kors terug te vinden is. Maar, vooral de dingen die de consument, en echt fans, graag terug willen zien in zijn ontwerpen.

Michael Kors is een heel exclusief merk met een uniek design. Met een tas, maar ook alle andere producten van Michael Kors, weet je zeker dat je altijd uniek en origineel voor de dag komt.