Michael Kors tassen

Michael Kors tassen

Naast de kleding- schoenen-, zonnebrillen -en parfumlijn zijn er nu ook Michael Kors tassen! Van telefoonhoesjes tot shoppers en van clutches tot rugtassen, het is allemaal mogelijk bij de tassencollectie van Michael Kors. Klanten van Michael Kors zijn mensen zoals jij en ik maar ook zijn er klanten die wat bekender zijn, zoals Michelle Obama en Oprah Winfrey. De prijzen verschillen dan ook van €25 tot €10220. In Nederland heeft Michael Kors 3 eigen winkels naast de dealerwinkels zoals Bijenkorf. Heb je geen tijd om te gaan winkelen maar wil je toch rondlopen met één van de modieuze Michael Kors tassen? Dan hebben we hier de meest uitgebreide webwinkels voor je verzameld.

Webwinkel

Verzending Retourneren Retourrecht
Assem Gratis Gratis 14 dagen assem
Zalando Gratis Gratis 100 dagen  logo zalando

Tassencollectie

De Michael Kors tassen zijn alles wat je van dit merk verwacht. Waar hij met zijn kledinglijnen al voor casual chic ging, zo is hij ook bezig geweest met de tassencollectie. Verschillende kleuren en verschillende soorten leer maken zijn tassen modieus en uniek. Doordat Michael Kors ook een kleding- en schoenenlijn heeft kan je je van top tot teen in zijn creaties hullen. Zo kom je altijd modieus voor de dag!

 

Casual chic

De tassencollectie bestaat uit twee merken. Namelijk Michael Kors en MICHAEL Michael Kors. Bij de Michael Kors tassen heb je wat duurdere tassen die een strak uiterlijk hebben. Deze tassen zijn een must have voor elke modieuze business vrouw.

Dan heb je ook MICHAEL Michael Kors tassen. Deze tassencollectie heeft een verschillend budget. Door de vele soorten tassen heb je ontzettend veel keus. Elke tas heeft weer net die ene touch wat de tas uniek maakt. In deze collectie zijn ook de kleurrijke maar modieuze telefoonhoesjes aanwezig. Wat deze tassencollectie ook zo leukt maakt is de diversiteit. Elke tas heeft weer een andere kleur, andere vorm of andere opdruk. Zo heb je camouflagekleur tassen maar ook bordeaux rode tassen. Jij noemt het en Michael Kors heeft het wel.

 

banner- michael kors

Michael Kors gebruikt voor zijn tassencollectie verschillende soorten materiaal. Zo gebruikt hij verschillende soorten leer, één van zijn duurste tassen is van krokodillenleer, maar ook stoffen als katoen en polyester. Zo worden de producten nog unieker! Wat wil je nog meer? Een unieke tas dankzij het unieke patroon en de unieke kleur en vorm. Het logo van Michael Kors ontbreekt natuurlijk ook op geen enkel product.

Watch hunger stop

De collecties van Michael Kors zijn razend populair, en daarom heeft hij bedacht om samen te werken met WPF. Deze organisatie zorgt ervoor dat mensen die het nodig hebben een maaltijd krijgen. Michael Kors heeft voor deze organisatie een speciaal horloge gemaakt, bij elke aankoop van zo’n horloge gaat er $25 naar WPF.

Waar vind ik deze leuke tassencollectie?

Naast dealerwinkels zoals de Bijenkorf heeft Michael Kors in Nederland 3 winkels. Deze zijn te vinden op de onderstaande adressen. Je kan natuurlijk ook via de officiële website bestellen, zo heb je je tas uit regelrecht van Michael Kors uit Amerika.

  • Amsterdam: PC Hoofdstraat 111
  • Rotterdam : Kruiskade 62-62
  • Lelystad: Batavia Stad Fashion

 

assem tassen