Uggs online bestellen – najaar 2011

Ugg Australia blijft mateloos populair. Daarom beantwoorden we opnieuw de vraag: waar kun je het beste Uggs online bestellen? We hebben het aanbod van drie webwinkels op een rij gezet. Lees het onderzoek.

Ons onderzoek staat niet op zich. Ieder  half jaar vergelijken we de online aanbieders van Uggs, zowel bij de introductie van de voorjaars- als zomercollectie. Vorige keren  bleken er grote verschillen tussen de webwinkels te bestaan. Reden om het onderzoek ook dit najaar weer uit te voeren.

Uggs online bestellen: waar moet je op letten?

De onderzoeksmethode is inmiddels beproefd. Voor het onderzoek zijn drie grote online aanbieders van Uggs geselecteerd. Deze zijn vervolgens beoordeeld op de criteria:uggs online bestellen

  • leveringsvoorwaarden
  • assortiment
  • prijzen

De beoordeelde winkels in de Uggs-test zijn: Assem.nl, Spartoo.nl en Omoda.nl. De uitkomsten van het onderzoek zijn te vinden in de presentatie.

 

Assem.nl

Thuiswinkel waarborg: Ja

Verzendkosten: Nee

Ruilen: Binnen 14 dagen

Retourkosten: voor rekening van de klant

 

Spartoo.nl

Thuiswinkel waarborg: nee

Verzendkosten: nee

Ruilen: Binnen 30 dagen

Retourkosten: geen

 

Omoda

Thuiswinkel waarborg: Ja

Verzendkosten: Nee

Ruilen: Binnen 14 dagen

Retourkosten: geen

 

Ontwikkelingen

Hoe verhouden de uitkomsten van nu zich tot het vorige onderzoek? We zien met vreugde dat het online aanbod van Uggs groeit. Assem.nl had nauwelijks echte concurrente, maar met Omoda en Spartoo zijn er twee prima alternatieven gekomen. Prettig voor de consument. Ook omdat het Assem.nl aanspoort (die nog altijd het grootste assortiment heeft) nog meer te investeren in online. Dat ze daarvoor kiezen blijkt wel uit het feit dat ze hun aspirant lidmaatschap van Thuiswinkel.org hebben omgezet in een echt lidmaatschap. Hulde!

Meer over Uggs?