UGG Australia lanceert home-collectie

Het Australische merk UGG, bekend van de schapenwollen laarzen, pantoffels en schoenen, lanceert een nieuwe lijn met accessoires voor het interieur. Eind september komt UGG Australia met een collectie die bestaat uit vijftien UGG-items die online te koop zijn. Zo zijn er kussens, plaids, vloerkleden en een poef opgenomen in de nieuwe lijn.

Geschiedenis

UGG AustraliaHet merk UGG bestaat al sinds 1978, toen de Australische oprichter Brian Smith met zijn schapenwollen laarzen in de Verenigde Staten kwam om daar de laarzen aan de man te brengen. Sindsdien gaat het merk als een speer en tegenwoordig zijn de wollen producten van UGG Australia online en over de hele wereld te koop. Naast de laarzen, schoenen en pantoffels gemaakt van zachte wollen stoffen, maakt het merk gebruik van meer materialen. Zo zijn suède, canvas en leer ook belangrijke materialen die UGG inzet bij het maken van mooie producten. Het meest gebruikte product is schapenwol voor UGG Australia. Ruim 35 jaar zet UGG Australia dit materiaal al in voor het maken van laarzen en andere schoenen.

UGGpure

UGGpure is het nieuwste materiaal van UGG Australia. Het is een natuurlijk geweven wol met een duurzame werking. Dit is vooral terug te vinden in de voeringen en voetbedden. Zo krijg je letterlijk een zijdezacht gevoel tijdens het lopen.

Woonaccessoires

UGG Australia home collectieUGG komt in september naast haar schoenen, laarzen en pantoffels ook met een home-collectie. Deze collectie is typerend UGG en is in bijna alles te herkennen. De kussens, plaids, vloerkleden en poef bestaan uit materialen als schapenwol, leer en suède; de handelsmerken van UGG Australia. Ook de kleuren van de nieuwe lijn komen overeen met de schoenenlijn die al bestaat. Veel tinten van wit, camel, bruin, grijs en crème zijn terug te vinden in de UGG Home collectie. De producten variëren in prijs van 95 euro tot aan duizend euro.

Lounge collectie

Wil je je outfit helemaal compleet maken en in stijl relaxen in de nieuwe homecollectie, dan heeft UGG Australia ook nog een loungewear collectie met fijne huispakken. In grijs, zwart en donkerblauw te krijgen. Samen met de schapenwollen laarzen en een fijn suède kussen, maakt dat je UGG-outfit helemaal af.

 

Benieuwd naar de home-collectie van UGG? Kijk dan hier voor een sfeerimpressie.

Wil jij voor de koude periode alvast een paar lekkere UGGS in huis hebben? Neem dan een kijkje in het online assortiment. Je bent hier verzekerd van het grootste assortiment en grootste voorraad.