UGG Outlet store biedt voordelige Uggs

Uggs zijn hot. Dat blijkt maar weer eens nu Van den Assem (al eigenaar van een UGG Superstore) in Rotterdam een UGG Outlet heeft geopend. De afgelopen dag stond onder andere twitter er bol van.

Van den Assem vroeg twitteraars een tweet met de hashtag UGGOUTLET te sturen. Mensen die dit deden, maakten kans als VIP naar de tijdelijke UGG Outlet store  te mogen. De oproep miste zijn effect niet: er werd (en wordt nog steeds) flink op los getwitterd. En de winnaars van de VIP-cards (1 ervan kennen wij persoonlijk) waren trots en blij.

ugg outlet store

Voordelig Uggs kopen

De Uggs Outlet winkel is geopend vanaf 26 november en sluit haar deuren op 31 december. De winkel heeft een grote collectie  voor dames, heren en kinderen Er zijn natuurlijk veel laarzen, maar ook slippers, sandalen, sneakers, pantoffels, ballerina’s, tassen en jassen. Grootste trekker is niet het assortiment, maar de korting. Die bedraagt tussen de 20 en 50%. We hebben het nog niet met eigen ogen gezien, maar we denken dat de prijshalvering vooral voor sandalen geldt 🙂 Op twitter lezen we bijvoorbeeld al dat de populaire Classic Uggs niet in de winkel te krijgen zijn.

Geen tijd zin om naar Rotterdam te reizen?

Dan kun je natuurlijk ook Uggs online bestellen. Wij hebben daarbij een aantal tips op een rij gezet. Of bezoek de webwinkel van Van den Assem: Assem.nl. Ook daar vind je de grote collectie Uggs. En ook daar krijg je op bepaalde modellen ( tot 30% ) korting.

 

Meer over Uggs: