Uggs in Almere

Almere. Jongste stad van Nederland. Snel groeiend, vol ambitie. En met een grote wil het Stadshart kleur te geven. Dat lukt nog niet altijd. En misschien zie je dat ook wel terug aan het beperkte aantal official Uggs verkopers in Almere.

Het Stadshart van Almere geldt als een van de grootste winkelcentra in Nederland. Je vindt er van alles: van grote bioscoop tot uitgebreide horeca. Van warenhuis tot schoenenwinkel. Uniek aan Almere is dat alle winkels iedere zondag open mogen zijn. Daar maken veel winkeliers gebruik van. Zondagen gaan dus niet stilletjes voorbij… Ondanks al dit moois blijven de meningen over Almere als winkelstad uiteenlopen. Sommigen prijzen het grote aanbod. Anderen beoordelen het centrum nog altijd als kleurloos. Je kunt het schijnbaar niet iedereen naar de zin maken.Uggs Almere

Uggs in Almere

Goed, maar waar koop je in dat winkelhart je Uggs? Dat viel ons nog behoorlijk tegen. De zevende gemeente van Nederland telt slechts 1 door Ugg Australia aangemerkte official dealer. Beetje triest. Maar wel goed voor de eigenaar natuurlijk.

[learn_more caption=”Hafkamp Modeschoenen” state=”open”]Stationsstraat 62 Almere, 1315 KJ 036-5333915 [/learn_more]

Meer over Uggs: