UGGS Uitverkoop – Online Sale

UGGS laarzen: fans kunnen niet zonder. Maar er is een nadeel: de aanschafprijs is fors. Behalve natuurlijk tijdens de Uggs Uitverkoop: online lijkt deze Sale het hele jaar te duren Profiteer er dus van!

UGGS staan voor veel mensen synoniem met winter en kou. Des te verrassender is het dat de basis van UGGS liggen op het strand. In Australië zocht een club surfers een manier om warme en droge voeten te houden. Laarzen met sheepskin bleken de oplossing. Toen 1 van de surfers deze vinding meenam naar de stranden van Californië werd de basis voor UGGS pas echt gelegd. Nu is het merk niet meer weg te denken uit het wereldwijde modebeeld .

UGGS zijn er in vele soorten en maten. Variërend van laarzen voor dames, schoenen voor mannen tot pantoffels voor kids: in zomer en winter heb je keuze uit een grote collectie UGGS. Dat betekent direct ook dat er regelmatig een voorraad schoenen onverkocht in de winkels en magazijnen blijft…. de basis voor de UGGS Uitverkoop!

UGGS Uitverkoop – waar?

UGGS koop je niet in iedere webshop of op iedere straathoek. We hebben drie webwinkels gevonden die wel een mooie collectie hebben. En bij wie je eigenlijk altijd wel terecht kunt voor een schoen of laars in de UGGS uitverkoop. We hebben het dan over Assem,  Zalando en  Omoda. De laatste twee zijn de grootste online schoenverkopers van Nederland en hebben dus meestal wel fraaie Uggs Uitverkoopvoorraden en aanbiedingen. Bij de verkoop van UGGS leggen ze het toch af tegen specialist Assem.nl.

Beste voorwaarden

De drie webwinkels bieden je prima voorwaarden: geen verzendkosten, een redelijke tot zeer ruime bedenktijd, gratis retourneren en dat alles onder het Thuiswinkel-waarborg. Dat vind je zeker niet bij alle online verkopers. En al helemaal niet in de UGGS Uitverkoop. Lees mee en doe er je voordeel mee!

UGGS Uitverkoop op internet

 

UGGS sale bij Assem.nl


Thuiswinkel waarborg:
Ja

Verzendkosten: geen

Ruilen: Binnen 14 dagen

Retourkosten: Geen

 

Sale bij OMODA

Thuiswinkel waarborg: Ja

Verzendkosten: geen

Ruilen: Binnen 30 dagen

Retourkosten: Geen

 

Opruiming bij ZALANDO

Thuiswinkel waarborg: Ja

Verzendkosten: geen

Ruilen: Binnen 100 dagen

Retourkosten: Geen

 

Tips van de redactie