Uggs Sale op internet in volle gang

Menige winkelstraat in Nederland staat nog in het teken van de uitverkoop. En op internet is het niet anders. Ook de Uggs Sale is in volle gang. Wie heeft er nog voorraad?

Uggs Sale

Wij bezochten 3 online schoenwinkels op jacht naar Uggs koopjes. Een echte Ugg Outlet was niet te vinden, maar verschillende webwinkels bieden fraaie kortingen?

Uggs Sale online

Assem.nl heeft altijd een groot aanbod in Uggs. En dat zie je ook in de uitverkoop. Je kunt uit 20 Ugg Australia artikelen kiezen tegen een lager tarief. Maar verwacht niet dat je er mooie laarzen voor krijgt. Het zijn vooral de minder courante Uggs artikelen die zij afgeprijsd.

Zalando heeft ook de nodige Uggs in de aanbieding. We telden 20 afgeprijsde artikelen, maar waren ook hier enigszins teleurgesteld. In de aanbieding vind je nauwelijks laarzen of schoenen: het zijn mutsen en handschoenen die de Uggs sale domineren.

BySmits tot slot. Hier krijg krijg je bij aankoop van een Uggs artikel sowieso een gratis sleutelhanger (twv € 14,95). Maar hier zien we ook laarzen in de aanbieding: je profiteert van meer dan € 100 voordeel op de Ugg Australia Classic Argyle knit. Helaas zijn dat ook de enige Ugg producten in de Sale.

Conclusie:

De Uggs Sale is al aardig over z’n hoogtepunt heen. Maar je hebt nog steeds kans – met enig zoekwerk – van mooie kortingen te profiteren.