Amsterdam Fashion Week, nu voor iedereen!

Wereldberoemd zijn de shows vanuit onderandere Parijs, Milaan en natuurlijk New York. De modeontwerpers tonen hun nieuwste collectie aan de hele wereld. De prachtige creaties worden geshowd door vele bekende modellen.

Gelukkig voor ons, loopt ons kikkerlandje zeker niet achter op modegebied. Jaarlijks wordt er namelijk de Amsterdam Fashion Week gehouden in het Westergasfabriek. Het mode event bestaat inmiddels al ruim 10 jaar en groeit alleen maar meer. De modeweek staat in het teken van Nederlandse mode, catwalks, shows, modellen, vintage mode en ga zo maar door. Zowel bekende en onbekende namen krijgen de kans om zich te uiten.
De Amsterdam International Fashion Week wordt tweemaal per jaar georganiseerd. Er is een winter en zomereditie. De wintereditie vindt elk jaar plaats, zo rond januari/ begin februari. Tijdens de winter staat het evenement in het teken van de voorjaarsmode. De najaarsmode wordt getoond tijdens de zomereditie van de Fashionweek. Dit jaar zal de zomereditie in juli worden georganiseerd, van 3 tot en met 13 juli 2015. Al bijna dus! Het evenement zal circa 10 dagen duren.

 

Tickets en Verkoop

Eerder was het geweldige evenement helaas niet voor iedereen bestemd. Alleen genodigden konden bij de shows aanwezig zijn. Lucky for us, tegenwoordig kan iedereen bij het event aanwezig zijn. Voor de shows zijn namelijk kaarten te koop. Deze kunnen gekocht worden op de website van de Fashion Week. De kosten voor het bijwonen van de show bedragen €50,-. Wil je op een goede plek zitten? Voor €75,- kun je op de 3e of 4e rij plaatsnemen. Kaarten voor rij 3 of 4 inclusief een dinerbuffet kosten €150,-.

 

Vind je deze prijzen nou iets te prijzig? Geen paniek, er zijn meerdere mogelijkheden om voordelige kaarten te kopen. Elk jaar worden er door verschillende modehuizen kortingsacties georganiseerd. Ook worden er soms kaarten weggegeven!

 

Online livestream

Kun je het event nou helemaal niet bijwonen? De organisatie is met een perfecte oplossing gekomen: Online Livestream! De shows zijn te volgen via een online stream, te bekijken op de website van de Amsterdam International Fashion Week.