De nieuwe Kendall + Kylie collectie is gelanceerd!

Kendall + Kylie collectie

Alle fashionista’s opgelet! Sinds vorige week kun je er net zo uit zien als Kendall en Kylie Jenner. De zusjes lanceerden namelijk hun eigen kledinglijn tijdens de New York Fashion Week. Eerder werkten ze al samen met Topshop en PacSum, maar voor het eerst kun je nu kleding kopen van hun eigen label. Benieuwd hoe de Kendall + Kylie collectie eruit ziet?

Kendall + Kylie collectie

De kledingcollectie is erg belangrijk voor de twee zusjes, het is een weerspiegeling van hun standpunt die ze hebben van de huidige modewereld. Kendall en Kylie zijn geïnspireerd geraakt door onwijs veel mensen in de mode industrie en zo hebben ze hun smaak kunnen verfijnen. Ook hebben ze inspiratie gehaald uit hun vele reizen die ze gemaakt hebben naar onder andere New York, Parijs en Dubai. Daarom is de Kendall + Kylie collectie echt iets waar ze hartstikke trots op zijn. Tot nu toe is deze collectie dan ook hun meest ‘volwassen’ collectie en is ook nog eens erg veelzijdig. Er is voor elk wat wils, ongeacht je leeftijd.

De collectie bestaat uit coole jurkjes, stoere jeans en cropped tops. Je ziet in de kledingstukken de vrouwelijke, elegante stijl van Kendall terug, maar ook de stoere en sexy look die Kylie heeft. Daarnaast bevat de zomerse collectie maar liefst 54 paar schoenen!

De populariteit van de zusjes

Als we kijken naar de populariteit van de zusjes, kunnen wij al wel voorspellen dat ook deze collectie een hit gaat worden. Kendall en Kylie zijn natuurlijk beroemd geworden door de realityserie ‘Keeping up with the Kardashians’, maar zijn nu hard bezig met hun eigen carrières. Kendall is hard bezig met haar carrière als topmodel en Kylie is nu druk bezig met haar verschillende Kylie lip kit collecties die bestaan uit liquid lipsticks.

Verkrijgbaarheid

De Kendall + Kylie collectie is gelanceerd tijdens een evenement op New York Fashion Week. Maar hoe veel kost eigenlijk een kledingstuk uit de Kendall + Kylie collectie? De prijzen van de kleding varieert tussen de 62 en 458 euro en de prijzen van de schoenen tussen de 92 en 184 euro.

Vanaf 9 feburari is de collectie verkrijgbaar bij grote Amerikaanse warenhuizen, zoals Saks, Nordstrom en Bloomingdale’s. Ook kun je items aanschaffen via de webshops Shopbop of Revolve.