De meest gegooglede modevragen van 2015

meest gegooglede modevragen

Doe jij dat ook weleens? De meest algemene dingen vragen aan Google, waar je werkelijk met al je vragen terecht kunt? Vragen als ‘hoe werkt een selfiestick?’ tot aan ‘hoe werkt Snapchat?’. Voor wat voor een vraag dan ook, Google weet je altijd antwoord te geven en oordeelt je niet. Ook op het gebied van mode worden er ieder jaar vele vragen gesteld aan de zoekmachine. Want ja, we hebben allemaal weleens gevraagd aan Google hoe je een ladder in je panty stopt voordat het te laat is en we zijn allemaal benieuwd naar de trends van het volgende seizoen. Ieder jaar maakt Google bekend wat de meest gezochte zoekacties waren op het gebied van mode. In dit artikel vind je de top 10 meest gegooglede modevragen van het jaar 2015!

De meest gegooglede modevragen

1. Hoe loop je op hakken?

Dit is iets wat iedereen zich afvroeg bij de aankoop van haar eerste paar hakken.

2. Wat draag je de eerste dag naar school?

Omdat we natuurlijk allemaal bezig zijn met wat iedereen om ons heen van ons vindt.

3. Hoe rafel je je jeans?

Helemaal trendy in 2015: de kapotte jeans. In de winkel net zo duur (of zelfs duurder) dan een ‘gewone’ jeans. Dat zou vast de reden zijn waarom we massaal opzochten hoe we dat zelf konden doen 😉

4. Hoe knoop je een t-shirt?

Voor als het te warm wordt buiten of je nét iets meer indruk wilt maken.

5. Wat draagt een bruid op haar rehearsal dinner?

In Amerika is het een populaire traditie: het rehearsal dinner. Dit is het etentje wat de bruid en bruidegom hebben met de naaste familie vlak voordat ze gaan trouwen. En tja, verzin daar maar een outfit bij!

6. Waar draag je enkellaarzen bij?

Ze waren vorig jaar ook al helemaal hip, en ze blijven in beeld: de enkellaarzen. Helaas kun je ze niet bij elke outfit dragen, maar Google geeft een aantal leuke suggesties.

7. Wat zijn mules schoenen?

We geven eerlijk toe dat we dit ook niet wisten voordat we deze vraag lazen, maar muiltjes zijn de Nederlandse benaming voor mules schoenen. Het zijn een soort enkellaarsjes zonder ondersteuning voor je hiel.

8. Wat draag je naar een trouwfeest in het bos?

Een trouwerij in het bos vraagt natuurlijk om een andere outfit dan bij een ‘gewone’ trouwerij.

9. Hoe kleed je je als Miranda Sings?

Voor als je je afvraagt wie Miranda Sings is: ze is een populaire YouTuber en sinds 2008 gooit ze de meest hilarische video’s online.

10. Welke kleur schoenen past bij een zwarte of blauwe jurk?

Eigenlijk is Google een soort online mode raadgever voor als je het even niet meer weet 🙂