Michael Kors: schoenen met klasse

Het merk Michael Kors is een populair internationaal merk, vertegenwoordigd in heel veel landen over de hele wereld. Schoenen, zonnebrillen, handtassen, kleding en parfum heeft de Amerikaanse designer in zijn collectie zitten.

 

Benieuwd naar de schoenencollectie van Michael Kors? Wij hebben de twee beste webshops voor je uitgezocht.

Webwinkel Verzending Retourneren Retourrecht
zalando Zalando Gratis Gratis 100 dagen
omoda Omoda Gratis boven €50 Gratis 30 dagen

 

De populariteit van Michael Kors

De populariteit van michael korsMichael Kors. Een Amerikaanse designer die van zijn naam een merk heeft gemaakt. Alle collecties van Michael zijn ontworpen vanuit één visie: casual chic. Met deze inslag heeft hij heel wat modebewuste vrouwen, maar ook mannen het hart van weten te stelen. Met internationale sterren als klant zoals Michelle Obama en Oprah Winfrey wil ook de consument met een minder grote portemonnee een eyecatcher van Kors in huis hebben. Maar waarom zijn de producten van Michael Kors zo populair?

 

Het merk Michael Kors staat garant voor topkwaliteit met echt fashion design. Het gebruik van schitterende materialen, opvallende ontwerpen en mooie kleuren maakt Michael Kors uniek en onderscheidend. Dat is waarom Michael Kors zo populair is. Bij het aanschaffen van een van zijn producten weet je zeker dat je uniek bent. Het merk heeft 3 verschillende collecties binnen het merk Michael Kors als geheel, naar eigen zeggen bediend hij zo een grote doelgroep. Te weten:
– Michael Kors collection
– MICHAEL, Michael Kors
– KORS, Michael Kors

Ieder seizoen komt er een nieuwe collectie, afgestemd op de laatste trends van dat seizoen.

 

Michael Kors in NederlandDe populariteit van Michael Kors

Ook in Nederland zijn een speciale Michael Kors winkels gevestigd, naast de verschillende dealerbedrijven zoals de Bijenkorf die items van het merk aanbieden aan hun klanten. In ons landen zijn er 3 vestigingen, de adressen hiervan zijn:
– Kruiskade 62-64, Rotterdam
– PC Hoofdstraat 111, Amsterdam
– Batavia stad fashion, Lelystad

 

 

 

Wil jij ook rondlopen op een van zijn modieuze ontworpen schoenen met bijpassende handtas, zonnebril en kleding? Shop online!