Dit is waarom iedereen Michael Kors schoenen wil hebben

michael kors schoenen

Het luxueuze merk Michael Kors is je vast wel een keer opgevallen. Het merk heeft elegante tassen, mooie horloges, heerlijke geuren en schitterende accessoires. Het is misschien een tikkeltje duur om iets aan te schaffen van dit merk, maar stuk voor stuk zijn alle producten een investering waard. Vooral de Michael Kors schoenen zijn échte pareltjes waarvan je minstens één paar in je kledingkast moet hebben staan. En jij kent ze vast nog niet allemaal. Daarom vind je in dit artikel de redenen waarom iedereen Michael Kors schoenen wil hebben!

Michael Kors schoenen zijn echte musthaves

Wie aan Michael Kors denkt, denkt aan luxueus, typisch Amerikaans, en sportiviteit. Het merk heeft zich vanaf het begin, in 2003, al aan één stijl gehouden: casual chic. En door de tijdloze elegantie is het merk nog steeds populair. Vanaf 2009 zijn er ieder jaar vele catwalk shows geweest van Michael Kors en de verwachting is dat dat de komende jaren nog zo door zal gaan. Kortom: het merk is hót en daarmee de Michael Kors schoenen ook.

Vele celebrities zijn al gespot in schoenen van dit merk: o.a. Kate Hudson, Olivia Palermo, Blake Lively en Miranda Kerr zijn fan. Waarom? Het designerlabel barst van de kwaliteit in design en comfort! De schoenen zijn met zorg gemaakt, en dat is zeker te merken. Waar schoenen uit een ‘normale’ schoenenwinkel na een paar maanden al slijten, is dat bij de Michael Kors schoenen niet het geval. Ook lopen ze hartstikke lekker, wat je natuurlijk ook kunt verwachten als er zo’n prijskaartje aan hangt.

Het assortiment van Michael Kors schoenen is ook nog eens zeer uiteenlopend en bevat pumps, slippers, laarzen, sneakers, ballerina’s en instappers. Er zijn zelfs Michael Kors tassen verkrijgbaar! Dus, wil jij een fashion statement maken en ben je benieuwd geworden? Je kunt de collectie o.a. vinden bij Omoda en Zalando.