Jij kunt vanaf nu in een pyjama van McDonalds lopen!

pyjama van mcdonalds

Heb je er ooit over nagedacht hoe het is om in slaap te vallen tussen je favoriete junkfood van McDonalds? Het kan nu! In Australië is de fastfoodketen begonnen met het verkopen van een exclusieve pyjama lijn. Vanaf nu kun je dus rondlopen in een pyjama van McDonalds mét je favoriete McDonald-items erop. Need we say more?

De exclusieve pyjama van McDonalds

Bij de McDonalds in Australië kun je sinds kort de hele dag een ontbijtje scoren, dus waarom zou je dan niet ook de hele dag in een pyjama van McDonalds kunnen lopen? Om die reden heeft de fastfoodketen nu een exclusieve pyjama lijn gelanceerd. Hoe cool is dat? Emma Mulholland heeft de bijzondere collectie voor de burgergigant mogen ontwerpen. Deze Australische ontwerpster staat bekend om haar ‘schreeuwerige’ en ‘luide’ kledingstukken, die ze een aantal jaar geleden mocht showen op de catwalk van Fashion Week.

De pyjama van McDonalds viel dus goed in haar straatje, aangezien de lijn bestaat uit felgekleurde items. De collectie bestaat uit een gestreepte jurk voor haar en een t-shirt en broek voor hem. Op de kledingstukken staan cartoons gedrukt, volledig in de stijl van McDonalds. Waar de cartoons uit bestaan? Alle ontbijt items van de McDonalds in Australië staan erop. Denk aan schattige gebakken eitjes, muffins en brownies. Cute! En ook goed om te weten: de gehele opbrengst gaat naar het Ronald McDonald huis.

Binnen no time uitverkocht

Wil jij deze pyjama van McDonalds ook hebben? Dan ben je helaas te laat… Er werden slechts 300 (!) pyjama’s geproduceerd en die waren natuurlijk binnen een mum van tijd helemaal uitverkocht.

Maar niet getreurd: ongeveer elk jaar komt McDonalds met een exclusieve lijn met je favoriete junkfood erop. Vorig jaar nog bracht de keten een Big Mac lijn uit, inclusief dekens, cadeaupapier, regenlaarzen en een regenjas bedrukt met honderden Big Mac’s.

Wij kijken nu al uit naar de volgende collectie!