Kledingtips: welke jumpsuit past bij jou?

Het belooft de trend van dit jaar de worden: de jumpsuit. Fraai zijn ze zeker: de complete outfits uit één stuk. Maar passen ze ook bij jouw figuur? Een paar tips.

Zelfs een dame als Kate Moss bleek niet moeiteloos de juiste jumpsuit te kunnen vinden. Het door haar gekozen exemplaar accentueerde haar (toch niet rijkelijk aanwezige) putjes en rolletjes zo, dat de pers direct speculeerde over een mogelijke zwangerschap.

Gelukkig kun je dit soort onheil voorkomen: jumpsuits worden gemaakt in verschillende stoffen en stijlen. Kunst is de jumpsuit te kiezen die bij je past. Een paar tips. Kledingtips

Heb je een kleine buste, laat dan strapless jumpsuits aan je voorbij gaan. Deze camoufleren rondingen behoorlijk. Kies liever iets met getextureerde of geplooide mouwen. Heb je een grote cup? Dan zouden wij dus voor strappless gaan!

Houd  rekening met je lengte. Ben je niet al te groot, kies dan voor bijgesneden ontwerpen. Volslanke dames raden we aan vooral naar de vorm van de benen te kijken. Hoe dichter het design bij je enkels uitkomt, hoe breder je heupen lijken.

Onze laatste tips: koop nooit een jumpsuit die net te klein is. Misschien kom je er in andere kledingstukken mee weg, maar juist een jumpsuit accentueert plooien waarvan je zelf niet wist dat je ze had…En schenk extra aandacht aan je schoenen: hakken zijn een must. Wat ons betreft kunnen ze niet hoog genoeg zijn!