Met deze tips laat je je outfit er duurder uitzien

duurder

Oké, we zijn niet allemaal even rijk als Paris Hilton of Kim Kardashian, maar het liefst willen we er allemaal wel zo chique en classy bij lopen. Maar met ons budget kan dat nogal lastig zijn, aangezien we niet allemaal de nieuwe designer items van dure merken kunnen betalen. Hoe laat je je outfit er duurder uitzien zonder je portemonnee flink aan te tasten?

Gold, gold, gold!

Gouden accessoires hebben gewoon iets extra’s dan zilveren accessoires. Of het nou een tas is met gouden details, of een horloge: het voegt gewoon iets meer glamour toe aan je outfit dan zilveren items. Wil je je outfit er dus chiquer uit laten zien, dan zijn gouden accessoires je new best friend. 

Probeer een riem

Een riem laat je outfit er binnen één oogopslag interessanter uitzien. Het zorgt voor een mooi silhouet. En als je een trui of een blouse draagt, steek deze dan in je broek zodat je riem zichtbaar is. Door meer details toe te voegen aan je outfit, zit je outfit er al snel luxer uit.

Maak gebruik van prints

Prints zien er al snel erg luxe uit, vooral in combinatie met gouden sieraden. Hou het wel bij één print, anders ziet je outfit er al snel te druk uit terwijl als je luxe wilt uitstralen, je juist elegantie wilt. Wat dacht je van een blouse met print, een spijkerbroek en hakken?

Je hele outfit in één kleur

Nog een tips: een hele outfit in één kleur dragen. Dit wordt ook wel een ‘monochrome outfit’ genoemd. Het ziet eruit alsof er goed over is nagedacht én nog een pluspunt: het laat je er langer uitzien dan je bent.

Investeer in één duur item

Als je je outfit een upgrade wilt geven, kun je investeren in één duur item. Dit kan bijvoorbeeld een tas zijn van Michael Kors, een duur horloge van Daniel Wellington of een paar hakken van Louboutin. Zorg ervoor dat je dit item vaak kunt dragen, zodat het de investering helemaal waard is.