Nieuws bij Omoda

Schoenketen Omoda openende in 2007 een webwinkel dat inmiddels is uitgegroeid tot een bekende naam op het internet. Naast de webwinkels in Nederland, heeft Omoda inmiddels ook webwinkels opgezet voor de Duitse en Franse markt. Voor de Belgische markt is er zowel een webwinkels als een fysieke winkel in Antwerpen opgezet.

Webwinkel versus fysieke winkelNieuws bij Omoda

In het beginstadium van Omoda zag men de fysieke winkel en webwinkel als concurrenten. Ondertussen blijkt dat de fysieke winkel en webwinkel elkaar juist ondersteunen. Als een maat ontbreek in de fysieke winkel kan deze via de webwinkel besteld worden. Inmiddels komt 10% van de internetbestellingen binnen via de fysieke winkels. De veel grotere voorraad van de webwinkel wordt zo ingezet om de klant in de fysieke winkels aan het gewenste product te helpen.

Nieuws bij Omoda

Met het oog op deze en toekomstige groei, opende Omoda in februari 2014 een nieuw hoofdkantoor en distributiecentrum. Met 6750 vierkante meter magazijn en distributiecentrum en nog eens 2750 vierkante meter hoofdkantoor is de nieuwe locatie zeven keer zo groot als het oude. Zes dagen per week werken hier 140 medewerkers tot ’s avonds laat zodat ook de laatste bestellingen de volgende dag bezorgd kunnen worden. Met een capaciteit van 2000 producten per uur kunnen alle bestellingen van het internet dagelijks verwerkt worden en de fysieke winkels worden bevoorraad.

Omoda prijst zichzelf in het vooruitlopen met nieuwe merken en verkooptechnieken. In deze trend moet de opening van een fysieke winkel in het distributiecentrum op Zierikzee Businesspark ook gezien worden. Sinds begin maart speelt de winkel een belangrijke rol in de nieuwe videochat mogelijkheid van de klantenservice. Via de videochat kunnen medewerkers van de klantenservice de klant nu schoenen uit de winkel van alle kanten tonen en helpen met de aanschaf.

 

Op dit moment kun je profiteren van sale bij Omoda. Populaire merken in de sale bij Omoda zijn:

* Shabbies Amsterdam

* Fred de la Bretoniere

* ECCO

 

Ben je benieuwd naar de gehele collectie van omoda? Klik dan op onderstaande button.

Bezoek Omoda.nl