Nu al zin in het festivalseizoen met H&M Loves Coachella

H&M Loves Coachella

Het zonnetje komt eindelijk weer een beetje door en dat geeft ons gelijk het gevoel dat het voorjaar voor de deur staat. Word jij daar ook gelijk zo vrolijk van? Want dat betekent dat alle leuke festivals binnenkort ook weer beginnen! Maar what to wear tijdens je favoriete festival? Gelukkig springt H&M ons bij met de lancering van de gloednieuwe H&M Loves Coachella collectie. En wij laten jou zien waaruit deze collectie bestaat!

H&M Loves Coachella

De hippie spirit die je vind op het grootste festival ter wereld Coachella is aanstekelijk. Werkelijk elke celebrity is op op dit festival te vinden en meer dan 200.000 (!) Amerikanen komen ieder jaar weer bij elkaar om er feest te vieren. Het Coachella Valley Music and Arts Festival wordt ieder jaar weer gehouden in Californië (waar het overdag zo’n 38 graden is) en duurt zes dagen lang. Er zijn diverse podia te vinden, zoals de Coachella Stage, Yuma Stage en het Outdoor Theatre.H&M Loves Coachella

Al eerder werkte H&M samen met het festival der festivals. Doordat dat zo’n succes werd, besloot H&M dit jaar weer een collectie te realiseren: H&M Loves Coachella. H&M geeft aan dat ze houden van dit festival, omdat het een ervaring is waarbij mensen zich verbonden met elkaar voelen en het ontmoeten van nieuwe mensen en genieten in het leven centraal staat. De fashion die je daarbij draagt is een manier om jezelf te uiten en daar draagt H&M graag aan mee.

De collectie bestaat uit folklore blousjes, tops met franjes, jumpsuits met tribal prints, denim shorts en leuke hoedjes. Maar ook aan de mannen is er gedacht; zo zijn er bermuda’s met print, zomerse denim-items en espadrilles die zij kunnen aanschaffen van de H&M Loves Coachella collectie.

De H&M Loves Coachella collectie is vanaf eind maart te koop via de webshop van H&M. Vanaf 7 april zullen ook de fysieke winkels van H&M de collectie bevatten.