St. Studio: hét nieuwe high-end label van Olcay Gulsen

St. studio

Je kent Olcay Gulsen waarschijnlijk wel van haar succesvolle modelabel SuperTrash. Dit merk groeide uit tot een internationaal succes met 1600 (!) verkooppunten in meer dan twintig landen én een boel celebrities die fan zijn van haar kleding. Toch besloot Olcay om het roer om te gooien nadat ze niet meer genoeg voldoening kon halen uit SuperTrash. En nu is ze een nieuwe kledinglijn gestart, genaamd St. Studio, dat bestaat uit duurzame, tijdloze kleding.

Geen voldoening

Olcay Gulsen werkte keihard om aan de top te komen met haar modelabel SuperTrash. Jarenlang zette ze al haar energie dan ook in om dit merk te laten groeien. Tot ze er geen voldoening meer uithaalde. Op het moment dat ze twee winkels opende in Hongkong, haalde ze daar dan ook geen plezier uit terwijl het een hele prestatie was. Vanaf dat moment besloot ze een time-out te nemen en begon ze na te denken over de vluchtigheid die ze de laatste jaren voelde. Olcay kwam tot de conclusie dat ze iets meer zinvoller wou doen en dat ze meer wou genieten met familie en vrienden. Ook kwam ze met een nieuw idee voor een kledinglijn.

Tijdloos met St. StudioSt. Studio

Het merk SuperTrash blijft bestaan, maar momenteel werkt ze aan een gloednieuwe kledinglijn: St. studio. Dit is een duurzaam, tijdloos merk dat samenwerkt met het Leger des Heils. Twee keer per jaar wordt er een nieuwe collectie gelanceerd en dat is veel minder dan het gebruikelijke vier keer per jaar. “St. Studio is een ‘volwassen’ merk dat bestemd is voor de karaktervrouw. De doelgroep is iets ouder dan SuperTrash en deze vrouwen hebben meer interesse in een bewuste leefstijl. Duurzaamheid is daarbij erg belangrijk’, vertelt Olcay. ‘Er komt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit, dit is minder dan bijvoorbeeld bij SuperTrash. Hier gaat het dan ook vooral over het verwerken van trends in de collectie. Bij St. Studio gaat het daar niet om, maar gaat het meer over tijdloze items’.

De lente/zomer items van het merk zien er al veelbelovend uit. Ga jij iets aanschaffen van St. Studio?