Ook H&M brengt een budget trouwjurk uit

budget trouwjurk

Budgettrouwen lijkt dé nieuwe trend van 2016 te zijn. Als eerste bracht Zeeman in februari een trouwjurk uit die voor iedereen betaalbaar was. Voor deze bruidsjurk was je namelijk nog geen 3 tientjes kwijt. De jurk bleek een hit. Niet lang daarna kwam ASOS met een bruidsjurken lijn, speciaal voor bruiden die op zoek zijn naar budget trouwjurken. En nu brengt ook H&M speciale trouwjurken uit!

Een trouwjurk voor een prikkie

Een maand geleden was daar de budget trouwjurk van de Zeeman: heel internet ging over de kop voor deze jurk. Voor €29,95 kon je een trouwjurk kopen, dat is niks! En de trouwjurk zag er nog goed uit ook nog. Hij werd natuurlijk niet op maat gemaakt, zoals de meeste bruidsjurken, maar er waren vier standaardmaten waardoor hij veel vrouwen zou passen. Ook kon je eenvoudig snel de rok op de juiste lengte maken. Super handig! De budget trouwjurk werd een hit.

ASOS (de grootste modewebshop ter wereld) pakte deze trend snel op en kwam een maand daarna met ook een eigen budget trouwjurken lijn in haar Wedding Shop. Hier vind je alles voor dé grote dag, van jurken tot accessoires. Ook deze items zijn allemaal hartstikke goedkoop.

De budget trouwjurk van H&M

Andere merken konden natuurlijk ook niet uitblijven: nu komt H&M dus met een budget trouwjurk! Deze is alleen online te vinden. H&M vind namelijk dat het erg onhandig is als de exemplaren in de winkel komen te hangen. De kans is dan groot dat je maat of model er niet meer tussen hangt, want er is een erg kleine oplage. Je kunt je budget trouwjurk dus niet doorpassen. Maar je kunt wél online een hoogwaardige bruidsjurk kopen met een goede kwaliteit, voor een lage prijs.

Er was al wel eerder een trouwjurk voor een prikkie te koop bij H&M. In 2006 ontwierpen Victor & Rolf een exclusieve bruidsjurk, inclusief een mega strik op de voorkant. De jurken die H&M nu verkoopt, zijn ontworpen door Julia Restoin-Roitfeld. Er zijn drie verschillende modellen verkrijgbaar: een romantische variant (met kant), een bohemian variant (met broderie) en een jurk voor diegenen die niet van te veel details houden en het graag simpel willen houden. Deze jurk heeft ook zakken.

De budget trouwjurken zijn vanaf 9 april te koop in de webshop van H&M.

Welk merk zal de volgende zijn met een budget trouwjurk in haar collectie?