Get wild met de gloednieuwe #PROJECTZOO collectie van Nubikk

#PROJECTZOO

Ieder seizoen worden we verrast door een nieuwe collectie van Nubikk. Dit seizoen staat in het teken van dierenprints. Denk aan sneakers met een print van aapjes, giraffen en bananen. Hoe cute is dat? De nieuwe collectie heet dan ook #PROJECTZOO. Benieuwd hoe de sneakers eruit zien?

De populaire sneakers van Nubikk

Als je nog niet bekend bent met de populaire Nubikk schoenen, word het tijd dat je je daarin gaat verdiepen. Dit hippe merk is binnen een mum van tijd hartstikke populair geworden. Waarom? Het merk maakt gebruik van een mix tussen tijdloze sneaker modellen en casual schoenen. Het resultaat zijn klassieke sneakers die je elk seizoen kunt dragen (en daarom zijn ze wel een investering waard!). Echte musthaves voor in je kledingkast dus. En sowieso heeft iedere fashionista minstens één paar (witte) sneakers nodig in zijn/haar kast, toch?

Naast sneakers zijn er ook populaire Nubikk laarzen. Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat Nubikk vooral is gespecialiseerd in sneakers en laarsjes. De #PROJECTZOO collectie bestaat voornamelijk uit sneakers, omdat laarzen misschien iets té warm voor aan je voet zijn komende zomer.

#PROJECTZOO

#PROJECTZOO

De nieuwe collectie van Nubikk staat in het teken van dierenprints en heet daarom ook #PROJECTZOO. De collectie bestaat uit 7 verschillende unieke stijlen. Je vind ook allerlei dieren prints terug in deze collectie. Van giraffen en olifanten tot bananen en aapjes. Lekker origineel is het wel! Het bekendste sneakermodel van het merk is de Nubikk Noah. Dit model is daarom ook uitgekozen om in vernieuwd terug te komen in de nieuwe #PROJECTZOO collectie (mét schattige print dus).

Wil jij ook een paar sneakers scoren uit de #PROJECTZOO collectie? Dan kun je terecht bij o.a. Omoda, Zalando en van Assem.