Shabbies sale : bespaar enkele tot vele tientjes per paar

De Shabbies sale is in de winkels en webshops van start gegaan. Een ideale tijd om juist nu een paar Shabbies aan te schaffen. De kortingen kunnen namelijk oplopen van enkele tot vele tientjes per paar. Niet verkeerd bij een paar schoenen die over het algemeen aardig prijzig zijn.

Shabbies Amsterdam, zoals de schoenen eigenlijk heten, is een populair merk in de schoenenbranche. De combinatie van stoer maar toch elegant spreekt veel mensen aan.

 

Shabbies sale : de best webshops voor jou geselecteerd

Hoewel Shabbies bij steeds meer winkels en webshops te koop zijn, is de maker van de Shabbies, Fred de la Bretoniere, gestopt met zijn eigen webwinkel. Om deze reden hebben we de beste webshops voor jou geselecteerd. Kies zelf en profiteer van veel voordeel.

Webwinkel Verzending Retourneren Retourrecht
assem Assem Gratis Gratis 14 dagen
omoda Omoda Gratis boven €50 Gratis 30 dagen
wehkamp Wehkamp € 5.95 Gratis 14 dagen

* Gratis wanneer de bestelling wordt opgehaald bij een Shoepoint

 

Shabbies Amsterdam

Shabbies saleShabbies Amsterdam is de casual laarzen lijn van Fred de la Bretoniere. Naast Shabbies Amsterdam heeft hij ook nog een sneakerlijn (Fretons) en de Fred de la Bretoniere collectie. De collectie Shabbies Amsterdam wordt hedendaags afgekort naar het woord Shabbies, dat inmiddels al zo bekend geworden is dat het bijna synoniem staat voor exclusieve nonchalante paardrijdlaarzen. Ook de populariteit van de Shabbies, zijn net zoals de Fred de la Bretoniere collectie, te wijten aan de hoogwaardige materialen die Fred de la Bretoniere gebruikt. Voeg aan die materialen een eigentijds ontwerp, een nonchalante en stoere uitstraling aan toe en een paar Shabbies is geboren.

 

Iedere look weer anders

De laarzen van Shabbies zijn op allerlei manieren voor verschillende gelegenheden te dragen. Onder een spijkerbroek voor een casual look of onder een leuk jurkje voor een speciale gelegenheid. De Shabbies-draagster bepaalt haar eigen stijl door de laarzen onder verschillende outfits te dragen. Zo is de laars multifunctioneel en is iedere look telkens weer anders.