Steve Madden Boots

Als je aan hoge laarzen denkt, denk je aan Steve Madden. De bekende hoge laars zal altijd waar dan ook een favoriete schoen blijven bij de vrouw. Ik heb het dan ook over de Steve Madden laars. Super sexy onder een rokje, of juist stoer te combineren met een spijkerbroek.

Je hebt natuurlijk niet alleen hoge laarzen, maar ook de enkellaarsjes zijn dit seizoen weer helemaal hot. Super leuk te combineren met een kort broekje in het voorjaar, of juist stoer te kleden met een dikke trui. Je hebt laarzen tot onder de knie, of juist tot de lies. Van een punt hak tot blok hak, Steve Madden heeft het allemaal.

 

BootWat is Steve Madden nou eigenlijk voor merk?

Het merk Steve Madden is opgericht door de man himself. Hij is opgegroeid in New York, en begon daar dan ook in het begin van zijn carrière schoenen te verkopen in de achterbak van zijn auto. Inmiddels is het merk wereldberoemd, en verkoopt hij niet alleen laarzen, maar ook pumps, sneakers, tassen en ga zo maar door. Kenmerkend aan zijn producten zijn de studs, die hij veel ontwerpen gebruikt.

In 2002 werd Madden wegens fraude veroordeeld tot 41 maanden celstraf. Hij moest toen zijn functie als CEO van zijn eigen bedrijf opgeven. Intussen is Madden weer aan de slag bij zijn label als creatief directeur.

En de prijzen?

De prijzen van dit bekend modemerk verschillen tussen de €100,- en €300,-. Je hebt echter in de uitverkoop de prachtige laarzen al voor €49,95. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Zalando.nlSarenza.nl en zie het vele aanbod wat dit merk heeft. Wil je nou te weten komen bij welke site je de Steve Madden Boots het beste kunt bestellen? Bekijk dan ons onderzoek, en zo kun je gemakkelijk vergelijken welke site het beste aan jouw eisen voldoet!