Sylvie Meis lanceert schoenencollectie

Sylvie Meis is de laatste tijd ontzettend vaak in het nieuws geweest, en veel van die publiciteit was (helaas) negatief. Gelukkig blijft Sylvie een keiharde zakenvrouw, en laat ze zich niet wijsmaken door de media. Waar ze nu mee bezig is, na haar campagne bij Hunkemöler? Ze is bezig met het ontwerpen van een schoenencollectie bij schoenenfabrikant van Haren! Benieuwd hoe haar collectie eruit gaat zien? Wij vertellen je er alles over in dit artikel!

Sylvie Meis

De 37-jarige presentatrice, actrice en model Sylvie Meis staat nog steeds in de bloei van haar leven. Ze heeft een glansrijke carrière achter zich, maar ze blijft maar doorwerken en ze is nog steeds bezig met allerlei projecten. Zo is ze nu bijvoorbeeld bezig met het ontwerpen van de ‘Sylvie Meis Party Collection’ voor VanHaren, wat onder de Duitse schoenengigant Deichmann valt. Het kan niet anders of deze feestelijke collectie wordt een hit.

Sylvie is stijlvol, zelfverzekerd en niemand anders heeft meer gevoel voor mode. Ze heeft een eigen smaak en Deichmann is daarom ook erg blij met de samenwerking tussen hen en Sylvie Meis. Ze heeft ook al eerder een collectie ontworpen, maar dat was een sieradenlijn genaamd ‘Pure’. En natuurlijk is ze al jarenlang het gezicht van het merk Hunkemöller, waarvoor ze lingerie ontwerpt. Nu kan ze dus weer iets nieuws aan haar lijstje toevoegen!

Schoenencollectie bij VanHaren

De schoenencollectie zal bestaan uit 24 verschillende modellen, waarvan 19 paar hakken. De stijl van de collectie? Die verschilt per schoen. Het is sexy en modern, en sommige schoenen zullen glitters bevatten waar anderen juist een metallic laag of strass hebben. Het is dus zeker nog een verassing met welke modellen Sylvie Meis zal komen.

Begin december ligt de schoenencollectie van Sylvie Meis in de VanHaren winkels in Nederland. Zo kunnen we vlak voor de feestdagen onszelf nog even verwennen met een paar gloednieuwe schoenen!