UGGS nieuws

UGGS staan bekend om zijn lekkere warme relax schoenen. De heerlijke zachte suède buitenkant met wol gevoerde binnenkant zorgt voor heerlijke warme voeten in de winter, maar heeft ook een verkoelende werking bij wat warmere dagen. De schoenenbranche is telkens in ontwikkeling en om steeds meer mensen te bedienen is het nodig om vernieuwend te zijn. Uggs heeft nieuws en heeft veel meer te bieden dan die lekkere warme ‘sloffen’ zoals ze door sommige mensen beschreven worden.

UGGS nieuws

UGGS AustraliaSommige mensen zijn helemaal lyrisch over UGGS, andere vinden het veel te dure sloffen. Over smaak valt niet te twisten, ieder maakt zijn of haar eigen keuze. Door in ontwikkeling te blijven probeert UGG Australia steeds meer mensen te bedienen. Daarom hebben ze iets nieuws. Naast de relax schoenen hebben ze nu een sportlijn voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Een sport lijn met luxe, zodat men geen excuus meer heeft om niet meer te sporten. Een win-win situatie.

Mannen, vrouwen en kinderen sportlijn

Voor mannen zijn de Roxford trainers ontwikkelt. Een sterke vooruitgang op gebied van fashion door een veelzijdige casual stijl. Een echte klassieker met een moderne update. De voering is zowel vocht afvoerend en temperatuur regelend, daarom zijn ze ideaal om mee sporten.

Voor vrouwen zijn de trainers Evera ontwikkelt. Deze collectie is super stijlvol en praktisch. Echt iets voor de glamour-vrouw. Je voeten zullen door de luxe zachte schapenvacht voering heel comfortabel ondersteund worden.

Ben jij benieuwd naar de collectie van UGG Australia? Bekijk de collectie online.