Yes! Gigi Hadid krijgt een eigen kledinglijn

Gigi Hadid is nog maar 20 jaar, maar ze is nu al wereldwijd bekend als Amerikaans topmodel. Toen ze 2 was, verscheen ze al voor het eerst voor de camera. In 2011, toen ze nog maar 16 jaar oud was, tekende ze een contract bij IMG models. Ze is bloedmooi, heeft famous friends zoals Kendall Jenner en Taylor Swift, haar aantal Instagram volgers staat nu op 11 miljoen (!) én ze mag zichzelf op dit moment de girlfriend van ex-One Direction zanger Zayn Malik noemen. En haar populariteit houdt niet op, ze mag nu namelijk haar eigen kledinglijn ontwerpen!

Gigi Hadid x Tommy Hilfiger

Een wel heel tof nieuwtje over één van de beroemdste it-girls van het moment: Gigi Hadid. Ze gaat namelijk een collectie voor Tommy Hilfiger lanceren! Tijdens Fashion Week stond ze al model op de catwalk voor Tommy Hilfiger en op dat moment was al te zien dat ze perfect binnen het plaatje past van Tommy Hilfiger. En nu wordt de it-girl internationaal ambassadeur voor het merk en de eerste stap die ze daarbij mag gaan zetten is het maken van haar eigen collectie. ‘De kledinglijn is een eerbetoon aan de unieke moderne stijl van Hadid, in combinatie met het kenmerkende ‘classic American cool’ van Hilfiger’, vertelt Hilfiger.

Gigi is zelf helemaal gek van fashion. Regelmatig komt ze voorbij op alle internationale fashion website’s. Ook in Nederland, en dat is nog helemaal niet zo gek want het topmodel heeft Nederlandse roots. Ze is de dochter van de Nederlandse Yolanda Foster, die je misschien kent van de serie Nederlandse Hollywood Vrouwen.

Waar haar kledinglijn uit zal bestaan? Gigi mag een lijn ontwerpen wat zal bestaan uit kleding, accessoires, schoenen én een eigen geur. De collectie zal in het najaar van 2016 verkrijgbaar zijn, óók in Nederland. En wij kunnen nu al niet wachten!