Levertijd

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Levertijd

Heb je een product zo snel mogelijk nodig of maakt de tijd waarover je er wilt beschikken niet uit? Dit is een belangrijke vraag bij aankopen in een webwinkel. De levertijd van schoenen blijkt sterk te verschillen per webshop.

Veel webwinkels beloven een verzending binnen 24 uur, maar dit is bij schoenen nog geen gemeengoed. Ongeveer de helft van de webshops claimt het bestelde product binnen 24 uur te kunnen leveren. Let wel op het tijdstip waarvoor de bestelling is gedaan. Vaak staat vermeld:    ‘besteld voor <tijd> is morgen in huis’.

De geclaimde standaard levertermijnen lopen uiteen van 1 tot 10 (!) dagen. Uiteraard afhankelijk van de voorraad van een product.

Levertijd[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Webwinkel Levering binnen
Wehkamp Voor 22.00 uur besteld morgen in huis
Intreza Voor 21.00 uur besteld morgen in huis
Invito Voor 20.00 uur besteld morgen in huis
Manfield Voor 20.00 uur besteld morgen in huis
Scapino Voor 20.00 uur besteld morgen in huis
Sarenza Voor 14.00 uur besteld morgen in huis
Ziengs binnen 2 werkdagen
Shoemixx 1-3 werkdagen
Crocs 2-3 werkdagen
Zalando 2-4 werkdagen
Omoda 1-5 werkdagen
Assem 1-5 werkdagen
ECCO 2-5 werkdagen
UGG 2-5 werkdagen
Schuurman 2-5 werkdagen
Esprit 3-5 werkdagen
Spartoo 1-6 werkdagen
Otto 5-10 werkdagen
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][dt_fancy_separator separator_style=”line” separator_color=”default”][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_left=”40″ padding_right=”40″ bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ parallax_speed=”0.1″][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Bekijk het onderzoek

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”14812″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium” img_link=”https://schoenportaal.nl/onderzoek”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

DISCLAIMER

De getoonde resultaten zijn verzameld in juli 2014. Hierbij is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan het voorkomen dat gegevens onjuist worden weergegeven. Is dit het geval? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Wij doen onze uiterste best om het probleem spoedig te verhelpen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]