Retourneren

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Retour

Iedere consument kan te maken krijgen met een retourzending. Wanneer schoenen niet prettig aanvoelen of minder mooi zijn dan verwacht is de vraag welke retourmogelijkheden er zijn. Bij online aankopen is het bekijken van eventuele kosten bij retourzending dan ook verstandig.

Alle webwinkels bieden de mogelijkheid om gekochte producten terug te sturen wanneer ze niet bevallen. De prijs die de consument hiervoor betaalt verschilt echter sterk. Het varieert van  € 0 tot € 6,75. Wanneer er retourkosten in rekening worden gebracht, komen eventueel betaalde verzendkosten te vervallen.

Sommige webwinkels ontmoedigen het terugsturen van schoenen. Ze bieden een alternatief in de vorm van een zogenaamd Shoepoint. Winkels zoals Intreza en Manfield maken hier gebruik van. Een Shoepoint is een schoenenwinkel, waar de gekochte schoenen gratis naartoe gebracht kunnen worden voor een retourzending.

retour[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Webwinkel Retourneren
Assem Gratis
ECCO Gratis
Esprit Gratis
Omoda Gratis
Sarenza Gratis
Schuurman Gratis
Shoemixx Gratis
Spartoo Gratis
UGG Gratis
Wehkamp Gratis
Zalando Gratis
Ziengs Gratis
Otto € 5.95
Intreza retourkosten voor rekening klant (€ 6.75) *
Invito retourkosten voor rekening klant (€ 6.75) *
Manfield retourkosten voor rekening klant (€ 6.75) *
Scapino retourkosten voor rekening klant (€ 6.75) *
Crocs retourkosten voor rekening klant (€ 6.75)

 

* gratis waneer de bestelling wordt teruggebracht naar een Shoepoint[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][dt_fancy_separator separator_style=”line” separator_color=”default”][vc_column_text]

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Bekijk het onderzoek

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”14812″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”medium” img_link=”https://schoenportaal.nl/onderzoek”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

DISCLAIMER

De getoonde resultaten zijn verzameld in juli 2014. Hierbij is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Desondanks kan het voorkomen dat gegevens onjuist worden weergegeven. Is dit het geval? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Wij doen onze uiterste best om het probleem spoedig te verhelpen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]