Nieuwe merkenshops in Nederland

In 2011 hebben verschillende fashionmerken hun eigen winkel geopend in Nederland. Leuk om te zien, want merkenshops laten vaak in inrichting en assortiment zien waar een label echt voor staat. Textilia.nl stelde een ranglijst op die we graag met je delen.

 7 For All Mankind

Gevestig aan de PC Hoofstraat in Amsterdam wordt de shop van jeansmerk 7 For All Mankind
. Het Amerikaanse merk is van plan zich te vestigen in alle belangrijke steden van Europa. Niet vreemd dus dat ze in Amsterdam zijn geland.

Massimo Dutti

Ook aan de PC Hoofstraat vind je sinds deze zomer Massimo Dutti. Als hun shop net zo fraai is als hun website, dan is deze het bezoekenmerkenshops meer dan waard.

Joline Jolink

Het begon als een tijdelijke shop ter ere van het 5-jarig bestaan van Joline Jolink. Maar je kunt er nog altijd terecht voor de collectie: aan de Huidenstraat 21 in Amsterdam.

Victoria’s Secret

In Eureopa waren nog geen Victoria’s Secret winkels te vinden, maar er is nu een vestiging op Schiphol. Echt groot is de shop niet, maar je vindt er shirts, make-up, panty’s en accessoires.

In 2012 zullen nog meer boeiende fashionmerken een winkel openen. Er zijn plannen bekend van Jimmy Choo en Abercrombie & Fitch… Wij houden het in de gaten.