Omoda Sale van start: tot 50% korting

Omoda – 1 van Nederlands grootste online schoenenverkopers – is gestart met de uitverkoop. Tijdens deze Omoda Sale profiteer je van kortingen tot 50%.

De webwinkel Omoda.nl heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd. Als onderdeel van een in Zierikzee gestart familiebedrijf weet het prima concurrentie te leveren met internationale nieuwkomers als Zalando en Sarenza. Het bewijs daarvan? Omoda won al 2 keer op rij de Thuiswinkel Awards in de categorie schoenen. En bij onafhankelijk onderzoek “Online schoenen bestellen” van Schoen-online.info kwam Omoda als een topper in de verschillende ranglijsten voor.

Veel keus tijdens de Omoda Sale

Omoda heeft een breed en diep assortiment. Anders gezegd: veel merken en modellen per merk op voorraad. Ook tijdens de Sale zie je Omoda saledat terug. Er is (nu nog) veel keus voor praktisch iedere schoenmaat. Schoenmerken die je tegenkomt zijn onder andere Esprit, GUESS, Van Bommels, Shabbies, Replay en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Voor ieder wat wils zouden we zo zeggen.

Bestellen zonder risico

Omoda.nl is zo’n webwinkel die z’n klanten serieus neemt. Dat zie je aan de leveringsvoorwaarden: bestellen bij Omoda kost je niets meer dan datje schoenen zelf gaat kopen in een winkel bij je om de hoek. Deze voorwaarden gelden ook onverkort tijdens de Omoda Sale.

 

Sale bij OMODA

Thuiswinkel waarborg: Ja

Verzendkosten: geen

Ruilen: Binnen 30 dagen

Retourkosten: Geen