Uitverkoop voordeel: Schoenen Sale in volle gang

Ben je op zoek naar goedkope schoenen? Dit is het ideale moment. Vanaf januari gaat de uitverkoop en sale los in iedere schoenwinkel. En de kortingen zijn aanzienlijk.

sale_uitverkoop

De wintercollecties hebben hun langste tijd gehad. Al in december begon de uitverkoop, maar deze was nog (relatief) geperkt. De laatste verkooppieken werden nog gestuurd door de feestdagen, maar nu ook die voorbij zijn gaan de prijzen van schoenen en laarzen spectaculair omlaag. Iedere week geven de grote verkopende partijen een update van de actuele korting.

 

Geen voorkeur voor een specifiek merk? Geen band opgebouwd met een specifieke webshop? Dan heb je de optimale kans om te profiteren van de kortingen tijdens de uitverkoop. Wij hebben een lijstje met grote aanbieders op een rij gezet. Ze moeten allemaal hun magazijnen leegruimen, dus profiteer!

Shops met grote kortingen

 

Ben je op zoek naar een specifiek schoenenmerk met Sale-voordeel? Wij noemen van de meest populaire merken op onze site de aanbieders. Daarna is het zoeken of jouw maat en schoen/laars van je keuze nog aanwezig is. Succes!

Uitverkoop: waar koop je welk merk?

 

Er zijn verschillende webshops die een enorm grote collectie hebben. Neem Zalando, Spartoo en Sarenza: deze reuzen opereren op Europese schaal. Maar dat maakt ze nog geen specialist in alle merken die ze op voorraad hebben.

Wij hebben gesnuffeld in de shops om te ontdekken welke merken ze zelf prominent in de etalage zetten. Grote kans dat je daar in de uitverkoop het meeste kans bij hebt.

Merken per shop

 • uitverkoop schoenenAssem.nl
  Ash, Di Lauro, Lilian, Peter Kaiser, Philippe Model, Shabbies, Supertrash, UGG Australia
 • Omoda
  Timberland, Gabor, Shabbies Amsterdam, Blackstone, Converse
 • Sarenza
  Clarks, Converse, Georgia Rose, Isotoner, Shape-Ups, Supertrash, UGG Australia
 • Spartoo
  Airstep, Betty London, Clarks, Crocs, Dr Martens, El Naturalista, Havaianas
 • Zalando
  Adidas, Desigual, Diesel, Gabor, Guess, KIOMI, G-Star

 

Verloop van de uitverkoop

 

Dit jaar zijn er wel opvallende zaken te zien in het verloop van de Sale. Laten we starten met webwinkel Assem.nl (bekend van exclusieve merken als Shabbies en UGG Australia). Assem.nl kondigde 4 december de start van de uitverkoop aan met kortingen tot 30%. Op de 20e december werd de korting verhoogd tot 40%. En de Sale kreeg op 7 januari z’n volgende boost met een stijging van de kortingen tot 60%.

De 100% online aanbieders als Zalando en Spartoo deden het anders. Zij schermden vanaf begin december al met een kortingspercentage van 50%. Ze lijken daarmee voor te lopen op de concurrentie, maar of dat echt zo is vragen we ons wel af. Zeker Zalando verkoopt het hele jaar oude collecties met grote korting. Een quick scan leerde ons dat de nieuwe collectie vaak nog tegen minder hoge kortingen werd aangeboden.

De fases van de sale lopen bij Zalando zo goed als gelijk aan Assem.nl. De eerste ronde ging in op 10-12. De tweede ronde startte op 20-12. En op 10-1 ging de korting op onderdelen omhoog tot 60%. Spartoo deed zo goed als hetzelfde, maar we krijgen de indruk dat de uitverkoop hier net iets meer producten betreft.

Succes met shoppen!

Profiteer van de kortingen zolang ze er zijn. Shop lekker rond en je kunt eenvoudig tientjes besparen en toch topmodellen schoenen binnenhalen. Wij zeggen vooral: succes met shoppen en geniet ervan!