Sendra Laarzen

Steeds meer vrouwen raken verknocht aan Sendra laarzen. Dat is niet zo gek, want vaak geldt dat zodra je bekend bent met dit prachtige merk je er vanzelf fan van wordt. Ben je nog niet bekend met Sendra? Sendra laarzen zijn stoer, uniek, kwalitatief sterk en elke Sendra laars wordt bijna volledig met de hand gemaakt.

Ben je niet in de stemming om alle achtergronden te lezen? Ontdek dan waar je online de goedkoopste Sendra laarzen kunt vinden.

Schoenportaal vergeleek de voorwaarden van Sendra-verkopende webshops: wat zijn verzendkosten, evt retourkosten en hoe lang mag je bestellingen terugsturen?

koop Sendra online: beste webwinkels

Webwinkel Verzending Retourneren Retourrecht
Assem Gratis Gratis 14 dagen assem
Spartoo Gratis Gratis 30 dagen spartoo
Wehkamp € 5.95 Gratis 14 dagen wehkamp

Sendra is een Spaans merk met wiens laarzen je je je al snel in een echte cowboyfilm waant. Het is een robuust merk dat laarzen produceert, passend bij elke jeans en van een solide kwaliteit. Sendra is begonnen als een klein familiebedrijf, vernoemd naar de oprichter Andres Sendra.

Al ruim een eeuw werkt het merk aan de kwaliteit en de doorontwikkeling van deze unieke schoenen. Ervaren vakmensen en hun steeds verder doorontwikkelde technieken zorgen ervoor dat de Sendra schoen steeds meer terrein wint als kwaliteitsschoen en daarmee steeds meer bekendheid krijgt onder een grote groep laarzenliefhebbers.

 

De geschiedenis van Sendra

sendratoenAls Andres Sendra, de zoon van een leerlooier terugkeert naar Spanje na een reis door de USA heeft hij een enorme passie voor cowboylaarzen opgelopen. Hij besluit zijn eigen bedrijf te starten in schoenen; de Sendra laars was geboren.

In het jaar 2013, honderd jaar later, is zijn avontuur dat begon als een familiebedrijf uitgelopen tot een wereldwijd bekend merk en timmert het merk nog steeds aan de weg.

 

In 250 stappen naar een Sendra laars

Sendra laarzen makenWat de Sendra laarzen zo uniek maakt is dat elke paar ook echt uniek is. Elk motiefje, borduursel, gaatje of accessoire die de Sendra laars bevat is apart gemaakt voor deze schoen, doordat het handwerk is. De Sendra laars wordt voor 92% met de hand gemaakt. Een klus die niet zomaar geklaard is. Hoe uitgebreid het proces is blijkt uit het fabricatieproces van de laars dat maar liefst uit 250 stappen bestaat. Dit proces, ook wel de Goodyear-Welt (over de hele leest gestikt) genaamd, zorgt elke keer weer voor een unieke, mooie en onverwoestbare Sendra laars.

Door de procedure vormt elke schoen zich helemaal naar de voet. Welke bovendien ook nog eens een lust voor het oog is. Dat een Sendra laars uniek is blijkt ook uit de unieke code die voor elke Sendra laars geregistreerd wordt.

 

Sendra collectie

Sendra collectieDe Sendra laarzen zijn van zulke goede kwaliteit dat ze jaren meegaan. Toch komt het merk elke maand met een nieuwe collectie, waardoor ze altijd bij de tijd blijven en meegaan met het steeds veranderende en innoverende schoenenlandschap. Een Sendra laars raakt hierdoor eigenlijk nooit uit de mode.

Ondank dat Sendra vooral bekend staat voor haar vrouwenlaarzen biedt Sendra zowel een heren- als damescollectie. De laarzen zijn er in de varianten ‘biker’, ‘cowboy’ en ‘style’. Naast stoere laarzen vervaardigt het merk zelf ook leren accessoires zoals tassen, portemonnees, riemen, gespen, armbanden en hoeden. Ook allemaal met het stoere  uiterlijk dat we van dit merk gewend zijn. Bekijk de collecties bij Assem.nlWehkamp en Spartoo.

 

Sendra laarzen kopen

Sendra laarzen kopenEr zijn steeds meer webshops die Sendra laarzen opnemen in het assortiment. Voordeel voor alle liefhebbers is dat dit betekent dat je op steeds meer plaatsen terecht kunt om snel jouw favoriete Sendra laars te vinden en aan te schaffen. Bijkomend voordeel van deze uitbreiding in online aanbod, is dat er hierdoor vaker Sendra laarzen in de uitverkoop zijn. Dit gebeurt omdat collecties elkaar sneller opvolgen en ook zullen de webshops hierdoor meer online de concurrentie met andere Sendra sellers aan te gaan.

Als je eenmaal weet welke maat Sendra laarzen bij jouw voeten past en je weet op welke hak je prettig loopt en welk exemplaar je wilt hebben, staat niets meer in de weg om voortaan je Sendra laarzen online aan te schaffen. Voordeel van online kopen is dat je thuis zowel de laars uit kunt zoeken die je wilt hebben en je deze direct kunt bestellen. Je bent niet meer afhankelijk van het aanbod van de winkeliers in jouw dorp of stad. Dit is vooral bij Sendra niet onbelangrijk, omdat niet elke schoenenwinkel dit exclusieve merk aanbiedt.

Over het algemeen heb je binnen 2 werkdagen jouw favoriete laars in huis. Ben je niet tevreden? Je kunt de schoenen over het algemeen kosteloos retourneren. Online aanbieders van Sendra zijn o.a. Assem.nl, Wehkamp en Spartoo.

Voordelige Sendra laarzen

De Sendra laars is uniek en kwalitatief sterk. Niet het merk waar je als eerste aan denkt als je denkt aan een uitverkoop schoen. Bij een uitverkoop denk je namelijk al snel aan schoenen die uit de mode raken en die nooit meer terug zullen komen in de winkel en daarom zo goedkoop mogelijk de winkel moeten verlaten. Maar niets is minder waar, want Sendra doet wel aan uitverkoop terwijl de Sendra laars nooit echt uit de mode zal raken. Dit komt doordat de collecties van Sendra elkaar snel opvolgen en de nieuwste modellen weer plaats moeten maken voor nog nieuwere modellen. Tip, Kijk goed rond voordat je je laarzen aanschaft, want zeg nou zelf, als je een tweede paar kunt aanschaffen voor dezelfde prijs van één paar doe je dat toch veel liever?! Een korting tot 50% is zeker niet uitgesloten. Er zijn veel webshops die Sendra laarzen aanbieden. Elke dag vind je weer uitbreidingen op het bestaande assortiment, dus op regelmatige basis de webshops bezoeken is zeker aan te raden.

Sendra Sale

Het juiste moment om te profiteren van Sendra sale is lastig te zeggen. De meeste merken hebben hun uitverkoop vanaf januari en sommige beginnen zelfs al in december. Maar vooral na de feestdagen als de verkoop in gaat zakken zien we dat de algemene begint. Sendra laarzen kennen ook sale, maar ook gedurende het jaar. De sale bestaat uit de modellen die altijd in de mode zullen blijven, enkellaarzen en hogere laarzen zoals in de kleuren zwart en cognac. De meeste van hen ook versierd met de bekende stiksels, gespen of andere accessoires.