Shabbies Enkellaarzen

Shabbies Amsterdam. Voor veel mensen is het geen onbekende naam in de schoenen industrie. De Shabbies enkellaarzen, of Shabbies enkelboots zoals ze door sommigen genoemd worden, zijn voor de echte kenners helemaal geen onbekend terrein meer. Het Engelse woord Shabby (dat slonzig betekend) lijkt er veel op, maar heeft er totaal niks mee te maken. Sterker nog, het zijn elkaars tegenpolen. Maar wat maakt de enkellaarzen van Shabbies zo populair?

Shabbies enkellaarzen

ShabbiesDe enkellaarzen van Shabbies Amsterdam zijn tijdloos en zullen om deze reden ook niet snel uit de mode raken. Een aankoop van een paar enkellaarzen van dit gewilde merk is even een investering, maar dan heb je ook wat. Je krijgt veel waar voor je geld. De enkellaarzen hebben een geheel eigen look. Het leer is zacht maar toch sterk. De tinten zijn eenvoudig maar mooi en de vormgeving is natuurlijk. Dit maakt deze laarzen zo bijzonder, tijdloos en uitermate populair.

Met alles te combineren

Een voordeel van Shabbies, waar de populariteit ook voor grote mate aan de herleiden is, is dat ze vrij basic zijn. Dit maakt ze bijzonder geschikt om overal bij te dragen. Of je nou voor een stoere outfit gaat met een jeans, of voor een nette variant met een rok. Shabbies maken je outfit helemaal af.

Huidige collectie

Hoewel iedere collectie van Shabbies normaal gesproken op de site van Fred de la Bretoniere te bewonderen is, is dat op dit moment nog niet het geval. Het team is bezig de website aan te passen. Voor de echte fans wordt er via de Facebook-pagina een sneak preview van de nieuwe collectie gegeven. Wij, als Schoenportaal, verwachten dat er ook dit jaar weer veel enkellaarzen in de nieuwe collectie van Shabbies terug te vinden zijn. Het fijne aan Shabbies laarzen is dat, naast de nieuwe collectie laarzen, in iedere collectie de basismodellen standaard in het assortiment terug blijven komen.

Ben jij na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar de nieuwe collectie Shabbies? Op de website van Van Den Assem staat de collectie al online.