Shabbies Uitverkoop: prijzen gehalveerd

Als de Shabbies Uitverkoop start, dan is dat goed nieuws voor liefhebbers van laarzen en schoenen van Nederlands fabrikaat. Als je online bestelt, krijg je forse korting tot 50% op verschillende fraaie modellen.

Scoren in de Shabbies Uitverkoop

 

Shabbies bij Assem.nlShabbies uitverkoop bij Assem.nl


Thuiswinkel waarborg:
Ja

Verzendkosten: geen

Ruilen: Binnen 14 dagen

Retourkosten: Geen

 

omodaShabbies Sale bij OMODA

Thuiswinkel waarborg: Ja

Verzendkosten: geen

Ruilen: Binnen 30 dagen

Retourkosten: Geen

 

De schoenen en laarzen uit de studio van ontwerper Fred de la Bretoniere staan bekend als fraai en prijzig. Juist daarom bespaar je tijdens de Shabbies uitverkoop al snel veel geld. Enkele tientjes korting heb je al snel binnen. Bovendien zijn er drie webwinkels (erkend online aanbieders van exclusieve fashion merken) die je – ook tijdens de Sale – nog een behoorlijk gevarieerd assortiment kunnen bieden.

shabbies uitverkoop

De drie shops waar we het over hebben zijn Assem.nl, Omoda.nl en BySmits. Allen Nederlandse spelers, die allen al jaren Shabbies in hun collectie hebben. Ze verzenden je bestelling bovendien gratis, en meestal worden retouren kosteloos verwerkt.

Genoeg over de winkels: terug naar de Shabbies. Wat opvalt is dat de modellen in de uitverkoop nog in verschillende maten te krijgen zijn. Het is (nog) niet zo dat de favoriete maten uit de webwinkel verdwenen zijn, en alleen kleinduimpje- of zevenmijls- laarzen te krijgen zijn. Het is kortom nog voor veel mensen mogelijk om te scoren tijdens de Sale. Maar enige haast is meestal wel geboden.

Ons advies: kijk eens goed naar de Shabbies uitverkoop en kijk of er een model naar jouw smaak te krijgen is!

Meer weten over de uitverkoop van schoenen en laarzen? Schoenportaal biedt je alle informatie die je maar wenst. Over de webshops waar je terecht kunt, over de specialiteiten per webshop en – vanzelfsprekend – per merk een idee waar je nog de meeste kans maakt om een koopje binnen te halen. Lees dus ons artikel: Uitverkoop voordeel.

Meer over Shabbies Amsterdam

Je zou het niet zeggen, maar de combinatie Shabbies-Uitverkoop is eigenlijk een hele logische. Ontwerper Fred de la Bretoniere zegt “Mijn schoenen en tassen zijn ontworpen om je beter te voelen.” En wanneer voel je jezelf nu beter dan wanneer je super schoenen met massieve korting in de Sale op de kop hebt getikt?

En superschoenen zijn het, want bij Shabbies worden op het gebied van kwaliteit weinig concessies gedaan. Alles wordt gedaan om de merkwaarde (sympathieke uitstraling / klassieke touch) waar te maken. Productie van de schoenen is daarom ook altijd in Europa gebleven.

Shabbies Amsterdam levert niet alleen de bekende schoenen en laarzen-lijn. Je kunt ook prachtige tassen en accessoires zoals riemen op de kop tikken. Extra leuk als je van het voordeel tijdens de uitverkoop kunt profiteren. Dus: ga op zoek naar jouw koopje. Of lees meer over Shabbies op onze uitgebreide merkenpagina (met infographic waar we heel trots op zijn).