Coccinelle Handtassen

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Coccinelle Handtassen

Coccinelle handtassen: waar komen ze vandaan? Maak kennis met het merk dat in 1978 het levenslicht zag in Parma. Vanaf de eerste dag richtten de vakmensen zich op de productie van modieuze tassen en accessoires. Daarin gaat Coccinelle heel ver: ieder jaar worden vier collecties ontwikkeld. Dames hebben de keuze uit een breed assortiment van tassen, schoenen, beurzen en modieuze accessoires zoals juwelen en sjaals.

Liefhebbers van handtassen opgelet: op deze site houden we je graag op de hoogte van de mooiste tassen -collecties die je kunt krijgen. We zijn ooit begonnen met informatie over Coccinelle handtassen, maar kijken nu ook graag naar andere topmerken.

Onze aandacht voor Coccinelle zal echter niet verslappen. Zolang de Italianen ons weten te verrassen met vier collecties per jaar houden wij ze scherp in het oog. Lente, zomer, herfst, winter: passen bij iedere outfit: ga ermaar aanstaan als tassenmerk.

Andere tassenmerken die je hier mag verwachten zijn Shabbies (voor velen een oude bekende) en Michael Kors. Mister Kors verrast ons aangenaam de laatste tijd. Dus de extra aandacht is op z’n plaats.

Kijk je met ons mee?

Coccinelle wordt over de hele wereld verkocht. Niet zelden in eigen, branded winkels. Het internationale werkveld van het merk is stap voor stap gegroeid sinds 1980. Nu zijn er circa 50 branded winkels en verschillende instore shops in grote shopping centra, overal ter wereld.

Met name in Duitsland en (vanzelfsprekend) Italië is het aanbod van Coccinelle groot. In Nederland is dat helaas anders: zelfs onze grote steden hebben we Coccinelle-winkel binnen de stadsgrens. Daarom ben je in Nederland aangewezen op de verkoop in exclusieve boetieks of via webshops zoals de onze.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

coccinelle handtassen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Coccinelle handtassen met klasse

Coccinelle heeft als merk veel te bieden. Naar eigen zeggen staat Coccinelle voor een ervaring, precisie, aandacht voor detail, kwaliteit en eenvoud. De meeste kopers echter zien het als een typisch voorbeeld van Italiaans design.

Alle  Coccinelle handtassen worden met de hand gemaakt. Jaar na jaar wordt geschaafd aan een optimaal ontwerp-en ontwikkelproces. Dat heeft het merk gemaakt tot wat het vandaag de dag is.

 

assem tassen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]